აპრ
Radboud Summer School 2017

გაცნობებთ, რომ  რედბოუდის უნივერსიტეტი ( Radboud University, Nijmenegen, The Netherlands), აცხადებს სტუდენტების მიღებას საზაფხულო პროგრამაზე, 6-18 აგვისტო 2017.

Sias Summer Camp 2017

Sias International university, China - აცხადებს სტუდენტების მიღებას სამ კვირიან (1 ივლისი-20 ივლისი )საზაფხულო პროგრამაზე.  პროგრამის ფარგლებში, სტუდენტები დაესწრებიან  ჩინური ენის, კულტურისა და დამწერლობის კურსებს , ასევე მოინახულებენ ისტორიულ ძეგლებს, ქალაქებსა და  და ღირსშესანიშნაობებს.

International Citizen Media Award 2017

The Citizen Media Centre Bennohouse Munster-ისა და European Youth4Media Network-ის ორგანიზებით, გამოცხადდა კონკურსი საუკეთესო ვიდეო და აუდიო ჩანაწერების შექმნაზე. კონკურსის დასრულების შემდგომ გაიმართება საერთაშორისო მედია დაჯილდოვება 2017. ჟიური, გამარჯვებულებს გადასცემს ფულად ჯილდოს. პირველი ადგილის შემთხვევაში, საუკეთესო ვიდეო მიიღებს 700 ევროს, ხოლო საუკეთესო აუდიო ჩანაწერი - 300 ევროს.

მაი
Summer School at University of Finance and Administration, Prague

პრაღის ფინანსებისა და ადმინისტრირების უნივერსიტეტი ( University of Finance and Administration, Prague) აცხადებს ბიზნესის სკოლის სტუდენტების მიღებას საზაფხულო პროგრამაზე. პროგრამის შესახებ დეტალური ინფორმაცია შეგიძლიათ  იხილოთ ბმულზე .

გთხოვთ გაითვალისწინეთ, რომ პროგრამის საფასურში არ შედის მგზავრობისა და დაზღვევის ხარჯები.

თებ
Shanghai Jiao Tong University-ის საზაფხულო პროგრამა 2017

გაცნობებთ, რომ Antai College of Economics & Management, Shanghai Jiao Tong University- აცხადებს  ბაკალავრიატისა და მაგისტრატურის სტუდენტების მიღებას სამ კვირიან საზაფხულო პროგრამაზე “Learning Business and Culture in China”.

იან
ავსტრიის მთავრობის სტიპენდია- ERNST MACH GRANT

ავსტრიის მეცნიერებისა და კვლევის სამინისტრო ბიზნესის სკოლის ბაკალავრიატის და მაგისტრატურის სტუდნეტებისათვის აცხადებს ERNST MACH-ის გაცვლით სასტიპენდიო კონკურსზე განაცხადების მიღებას  ავსტრიის გამოყენებით მეცნიერებათა უნივერსიტეტში (FH JOANNEUM University of Applied Sciences) სასწავლებლად.

მობილობა შესაძლებელია 2017 წლის შემდოგომის ან 2018 წლის გაზაფხულის სემესტრში.

ზაარლანდის უნივერსიტეტის სტიპენდია

ზაარლანდის უნივერსიტეტი (გერმანია) აცხადებს კონკურსს 2 თვიანი კვლევითი სტიპენდიების მისაღებად დოქტორანტურის სტუდენტებისათვის საერთაშორისო ან ევროპული სამართლის მიმართულებით. კვლევის განხორციელება შესაძლებელია ინგლისურ ან გერმანულ ენებზე. სტიპენდია ითვალისწინებს საცხოვრებლის (1000 ევრო 2 თვის განმავლობაში) და სამოგზაურო  ხარჯების დაფარვას ე.წ. “lump-sum”- ის სახით.

ზამთრის სკოლა

Winter School 2017 is international program organized by University of Finance and Administration, Prague, where the students gain 3 ECTS credits in International Business and discover Czech Republic, Culture and Business.

ამერიკის საელჩოს გაცვლითი პროგრამა

ამერიკის საელჩომ გამოაცხადა  #UGRAD-ის გაცვლითი პროგრამა ბაკალავრიატის სტუდენტებისათვის. დეტალები იხილეთ ბმულზე.