Education for Democracy Scholarship of the University of Passau

გაცნობებთ, რომ პასაუს უნივერსიტეტი, გერმანია (The University of Passau), სახელმწიფო მართვის სკოლის სტუდენტებისთვის, აცხადებს კონკურსს 10 თვიანი სტიპენდიების მოსაპოვებლად.

Polonia University Rector's Scholarship

გაცნობებთ, რომ პოლონიას უნივერსიტეტი, პოლონეთი (Polonia University), ბიზნეს სკოლის სტუდენტებისთვის აცხადებს კონკურსს, სამაგისტრო პროგრამაზე სასწავლო სტიპენდიების მოსაპოვებლად.

ფუნდამენტური კვლევებისათვის სახელმწიფო სამეცნიერო გრანტების 2017 წლის კონკურსი

შოთა რუსთაველის ეროვნული სამეცნიერო ფონდი აცხადებს ფუნდამენტური კვლევებისათვის სახელმწიფო სამეცნიერო გრანტების 2017 წლის კონკურსს.

ივნ
კოშიცეს ტექნიკური უნივერსიტეტის პროფესორები სტუმრად კავკასიის უნივერსიტეტში

19-21 ივნისს, კავკასიის უნივერსიტეტს  Erasmus+ ის აკადემიური პერსონალის გაცვლითი პროგრამის ფარგლებში, კოშიცეს ტექნიკური უნივერსიტეტიდან (The Technical University of Kosice, Slovakia)  ესტუმრნენ პროფესორები Natasa Urbancikova და Oto Hudec.

ივნ
მტკიცებულებებზე დაფუძნებული პოლიტიკა - საზაფხულო სკოლა სლოვაკეთში

გაცნობებთ, 2017 წლის 6-8 სექტემბერს, სლოვაკეთის ქალაქ სენეცში, ევროკომისიის ერთობლივი კვლევის ცენტრი (JRC) გეგმავს „მტკიცებულება და პოლიტიკის მესამე საზაფხულო სკოლის“ ჩატარებას.  ეს გახლავთ პროფესიული ტრენინგი, რომლის დროსაც გადაწყვეტილების მიმღებები და მკვლევრები ერთად შეისწავლიან, თუ როგორ გამოიყენონ მტკიცებულებები ეფექტიანი პოლიტიკის განხორციელებისათვის.

Erasmus+ გაცვლითი პროგრამები აკადემიური პერსონალისთვის შემოდგომა 2017 წელი

კავკასიის უნივერსიტეტი აცხადებს აკადემიური პერსონალისთვის 2017 წლის შემოდგომის სემესტრში Erasmus + გაცვლით პროგრამაში მონაწილეობისთვის განაცხადების მიღებას.

AUAP-Zhengzhou University Scholarship 2017

გაცნობებთ, რომ ჯენჯოუს უნივერსიტეტი, ჩინეთი (Zhengzhou University) და აზიისა და წყნარი ოკეანის უნივერსიტეტების ასოციაცია, მაგისტრატურისა და დოქტორანტურის სტუდენტებისთვის აცხადებს კონკურსს სასწავლო სტიპენდიების მოსაპოვებლად.

აგვ
ახალგაზრდული შეჯიბრი ესეებში

გაცნობებთ, რომ ევროკავშირის პროექტის ფარგლებში, გამოცხადებულია კონკურსი - ახალგაზრდული შეჯიბრი ესეებში (Youth Essay Prize Competition).

ივნ
Summer School on Migration in Southern Europe (EPLO)

გაცნობებთ, რომ ევროპის საჯარო სამართლის საერთაშორისო ორგანიზაცია, ათენი, საბერძნეთი (European Public Law Organization, EPLO), აცხადებს  სამართლისა და სახელმწიფო მართვის სკოლის, ბაკალავრიატის, მაგისტრატურისა და დოქტორანტურის სტუდენტების მიღებას საზაფხულო სკოლაში, თემაზე - მიგრაცია სამხრეთ ევროპაში.

მაი
კავკასიის უნივერსიტეტის გაცვლითი პროგრამის სტუდენტები ფოთში

26 მაისს, საქართველოს დამოუკიდებლობის დღის აღსანიშნავად, ფოთში გაიმართა სადღესასწაულო ღონისძიება, სადაც საქართველოს განათლებისა და მეცნიერების სამინისტროს პროექტი, „Study in Georgia“ განსხვავებული შინაარსით წარსდგა.