ივნ
კოშიცეს ტექნიკური უნივერსიტეტის პროფესორები სტუმრად კავკასიის უნივერსიტეტში

19-21 ივნისს, კავკასიის უნივერსიტეტს  Erasmus+ ის აკადემიური პერსონალის გაცვლითი პროგრამის ფარგლებში, კოშიცეს ტექნიკური უნივერსიტეტიდან (The Technical University of Kosice, Slovakia)  ესტუმრნენ პროფესორები Natasa Urbancikova და Oto Hudec.

ივნ
მტკიცებულებებზე დაფუძნებული პოლიტიკა - საზაფხულო სკოლა სლოვაკეთში

გაცნობებთ, 2017 წლის 6-8 სექტემბერს, სლოვაკეთის ქალაქ სენეცში, ევროკომისიის ერთობლივი კვლევის ცენტრი (JRC) გეგმავს „მტკიცებულება და პოლიტიკის მესამე საზაფხულო სკოლის“ ჩატარებას.  ეს გახლავთ პროფესიული ტრენინგი, რომლის დროსაც გადაწყვეტილების მიმღებები და მკვლევრები ერთად შეისწავლიან, თუ როგორ გამოიყენონ მტკიცებულებები ეფექტიანი პოლიტიკის განხორციელებისათვის.

Erasmus+ გაცვლითი პროგრამები აკადემიური პერსონალისთვის შემოდგომა 2017 წელი

კავკასიის უნივერსიტეტი აცხადებს აკადემიური პერსონალისთვის 2017 წლის შემოდგომის სემესტრში Erasmus + გაცვლით პროგრამაში მონაწილეობისთვის განაცხადების მიღებას.

AUAP-Zhengzhou University Scholarship 2017

გაცნობებთ, რომ ჯენჯოუს უნივერსიტეტი, ჩინეთი (Zhengzhou University) და აზიისა და წყნარი ოკეანის უნივერსიტეტების ასოციაცია, მაგისტრატურისა და დოქტორანტურის სტუდენტებისთვის აცხადებს კონკურსს სასწავლო სტიპენდიების მოსაპოვებლად.

აგვ
ახალგაზრდული შეჯიბრი ესეებში

გაცნობებთ, რომ ევროკავშირის პროექტის ფარგლებში, გამოცხადებულია კონკურსი - ახალგაზრდული შეჯიბრი ესეებში (Youth Essay Prize Competition).

ივნ
Summer School on Migration in Southern Europe (EPLO)

გაცნობებთ, რომ ევროპის საჯარო სამართლის საერთაშორისო ორგანიზაცია, ათენი, საბერძნეთი (European Public Law Organization, EPLO), აცხადებს  სამართლისა და სახელმწიფო მართვის სკოლის, ბაკალავრიატის, მაგისტრატურისა და დოქტორანტურის სტუდენტების მიღებას საზაფხულო სკოლაში, თემაზე - მიგრაცია სამხრეთ ევროპაში.

მაი
კავკასიის უნივერსიტეტის გაცვლითი პროგრამის სტუდენტები ფოთში

26 მაისს, საქართველოს დამოუკიდებლობის დღის აღსანიშნავად, ფოთში გაიმართა სადღესასწაულო ღონისძიება, სადაც საქართველოს განათლებისა და მეცნიერების სამინისტროს პროექტი, „Study in Georgia“ განსხვავებული შინაარსით წარსდგა.

მაი
კონფერენცია თემაზე - ქალთა ეკონომიკური გაძლიერება და გენდერული თანასწორობა

23 მაისს, კავკასიის უნივერსიტეტში, გაიმართა Winnet Goes East პროექტის კონფერენცია თემაზე - ქალთა ეკონომიკური გაძლიერება და გენდერული თანასწორობა.

Caucasus University Summer School

We would like to inform you, that Caucasus University is launching Summer School, which is a 2-week-long program open to undergraduate students from business schools throughout the world. All classes are organized as lectures, group projects, workshops, case studies and discussions. Over two challenging weeks, students have an opportunity to discover Georgia and make friends while earning ECTS credits.

Tallinn University of Technology Summer School scholarship

გაცნობებთ, რომ ტალინის ტექნოლოგიების უნივერსიტეტი, ტალინი, ესტონეთი (Tallinn University of Technology), ბაკალავრიატისა და მაგისტრატურის სტუდენტებისთვის აცხადებს კონკურსს, საზაფხულო სკოლაში სტიპენდიის მისაღებად.