აპრ
Summer School at J. F. Oberlin University, Japan 2017

გაცნობებთ, რომ ობერლინის უნივერსიტეტი, ტოკიო, იაპონია (J. F. Oberlin University) აცხადებს ბიზნეს სკოლის, ბაკალავრიატის საფეხურის სტუდენტების მიღებას საზაფხულო სკოლაში (2-28 ივლისი, 2017) შემდეგ პროგრამებზე:

Kozminski International Summer School, 3-14 July, 2017

გაცნობებთ, რომ კოზმინსკის უნივერსიტეტი, ვარშავა, პოლონეთი (Kozminski University) აცხადებს საერთაშორისო საზაფხულო სკოლაში სტუდენტების მიღებას შემდეგ პროგრამებზე:

მაი
Riga Technical University (Latvia) Summer Schools 2017

გაცნობებთ, რომ რიგის ტექნიკური უნივერსიტეტი, ლატვია (Riga Technical University) აცხადებს საზაფხულო სკოლაში სტუდენტების მიღებას შემდეგ პროგრამებზე:

ივნ
Summer School at ESC CLERMONT Graduate School of Management, France 2017

გაცნობებთ, რომ  კლერმონტის მენეჯმენტის სკოლა, საფრანგეთი (ESC CLERMONT Graduate School of Management) აცხადებს  სტუდენტების მიღებას „ Local Responses to Global Challenges“- ის  პროგრამაზე, საზაფხულო  სკოლაში 15-30 ივნისი, 2017.

თებ
Vilnius Summer School

ვილნიუსის საზაფხულო სკოლა,  აცხადებს საზაფხულო სკოლაში  სტუდენტების მიღებას შემდეგ პროგრამებზე:

მაი
Summer Schools at SWPS University of Social Sciences and Humanities

სოციალურ და ჰუმანიტარულ მეცნიერებათა უნივერსიტეტი (SWPS University of Social Sciences and Humanities)  აცხადებს საზაფხულო სკოლაში  სტუდენტების მიღებას შემდეგ პროგრამებზე:

აპრ
Radboud Summer School 2017

გაცნობებთ, რომ  რედბოუდის უნივერსიტეტი ( Radboud University, Nijmenegen, The Netherlands), აცხადებს სტუდენტების მიღებას საზაფხულო პროგრამაზე, 6-18 აგვისტო 2017.

Sias Summer Camp 2017

Sias International university, China - აცხადებს სტუდენტების მიღებას სამ კვირიან (1 ივლისი-20 ივლისი )საზაფხულო პროგრამაზე.  პროგრამის ფარგლებში, სტუდენტები დაესწრებიან  ჩინური ენის, კულტურისა და დამწერლობის კურსებს , ასევე მოინახულებენ ისტორიულ ძეგლებს, ქალაქებსა და  და ღირსშესანიშნაობებს.

დეკ
International Citizen Media Award 2017

The Citizen Media Centre Bennohouse Munster-ისა და European Youth4Media Network-ის ორგანიზებით, გამოცხადდა კონკურსი საუკეთესო ვიდეო და აუდიო ჩანაწერების შექმნაზე. კონკურსის დასრულების შემდგომ გაიმართება საერთაშორისო მედია დაჯილდოვება 2017. ჟიური, გამარჯვებულებს გადასცემს ფულად ჯილდოს. პირველი ადგილის შემთხვევაში, საუკეთესო ვიდეო მიიღებს 700 ევროს, ხოლო საუკეთესო აუდიო ჩანაწერი - 300 ევროს.