Erasmus+ გაცვლითი პროგრამა ვალადოლიდის უნივერსიტეტში, ესპანეთი შემოდგომა 2018

გაცნობებთ, რომ კავკასიის უნივერსიტეტი აცხადებს  ვალადოლიდის უნივერსიტეტში, ესპანეთი (University of Valladolid, Spain), 2018 წლის შემოდგომის სემესტრისთვის, Erasmus+ გაცვლით პროგრამაში მონაწილეობისთვის განაცხადების მიღებას.

აპრ
Radboud Summer School 2018.

გაცნობებთ, რომ რედბაუდის უნივერსიტეტი (Radboud University, Nijmegen, The Netherlands) აცხადებს სტუდენტების მიღებას საზაფხულო პროგრამაზე,  6-17 აგვისტო, 2018.

მარ
ავსტრიის მთავრობის სტიპენდია - ERNST MACH GRANT

ავსტრიის მეცნიერებისა და კვლევის სამინისტრო ბიზნესის სკოლის ბაკალავრიატისა და მაგისტრატურის სტუდნეტებისთვის აცხადებს ERNST MACH-ის გაცვლით სასტიპენდიო კონკურსზე განაცხადების მიღებას  ავსტრიის გამოყენებით მეცნიერებათა უნივერსიტეტში (FH JOANNEUM University of Applied Sciences,Austria) სასწავლებლად.

AUAP-ZU Scholarships for the Year 2018

გაცნობებთ, რომ აზიისა და წყნარი ოკეანის უნივერსიტეტების ასოციაცია, ჩინეთი (The Association of Universities of Asia and the Pacific),  დოქტორანტურის სტუდენტებისა და აკადემიური პერსონალისთვის, აცხადებს კონკურსს სტიპენდიების მოსაპოვებლად.

Erasmus+ გაცვლითი პროგრამები აკადემიური პერსონალისთვის გაზაფხული 2018 წელი

კავკასიის უნივერსიტეტი აცხადებს აკადემიური პერსონალისთვის 2018 წლის გაზაფხულის სემესტრში Erasmus + გაცვლით პროგრამაში მონაწილეობისთვის განაცხადების მიღებას.

ნოე
ტუშას უნივერსიტეტის საერთაშორისო თანამშრომლობის დეპარტამენტის წარმომადგენლები კავკასიის უნივერსიტეტში

22 ნოემბერს კავკასიის უნივერსიტეტმა ტუშას უნივერსიტეტის (University of Tuscia, Italy) საერთაშორისო თანამშრომლობის დეპარტამენტის წარმომადგენლებს უმასპინძლა.

ნოე
ლილის კათოლიკური უნივერსიტეტის და იესეგის მენეჯმენტის სკოლის წარმომადგენლების ვიზიტი

20-22 ნოემბერს კავკასიის უნივერსიტეტეტმა ლილის კათოლიკური უნივერსიტეტისა (Lille Catholic University, France) და იესეგის მენეჯმენტის სკოლის (IESEG School of Management, France) წარმომადგენლებს უმასპინძლა.

თებ
Central European University Scholarship

გაცნობებთ, რომ ცენტრალური ევროპის უნივერსიტეტი, ბუდაპეშტი, უნგრეთი (Central European university), აცხადებს მიღებას 49 სამაგისტრო და სადოქტორო პროგრამაზე, 2018-2019 აკადემიური წლისათვის.

აპრ
Kozminski University International Summer School 2018

გაცნობებთ, რომ კოზმინსკის უნივერსიტეტი, ვარშავა, პოლონეთი (Kozminski University), სამართლისა და ბიზნესის სკოლის, ბაკალავრიატისა და მაგისტრატურის სტუდენტებისთვის აცხადებს საერთაშორისო საზაფხულო სკოლაში მიღებას.

ივნ
HHL Summer Program 2018

გაცნობებთ, რომ ლაიფციგის უმაღლესი მენეჯმენტის სკოლა, გერმანია (Leipzig Graduate School of Management), აცხადებს სტუდენტების მიღებას საზაფხულო სკოლაში, თემაზე: ბიზნესის კეთება ევროპაში.