Shanghai Jiao Tong University-ის საზაფხულო პროგრამა 2017

20 თებერვალი 2017

გაცნობებთ, რომ Antai College of Economics & Management, Shanghai Jiao Tong University- აცხადებს  ბაკალავრიატისა და მაგისტრატურის სტუდენტების მიღებას სამ კვირიან საზაფხულო პროგრამაზე “Learning Business and Culture in China”.

საზაფხულო პროგრამაში მონაწილეობა შესაძლებელია:

• 2017 წლის 14 მაისიდან 2 ივნისის ჩათვლით
  • 2017 წლის 2 ივლისიდან 21 ივლისის ჩათვლით

მონაწილეთა შერჩევა  დაყოფილია ორ ნაწილად:

• პირველ ეტაპზე, კავკასიის უნივერსიტეტის მიერ მოხდება პროგრამაში მონაწილე მსურველი სტუდენტების შერჩევა და ნომინირება Shangai Jiao Tong University-ში.
  • მეორე ეტაპი გულისხმობს სტუდნეტის მიერ საზაფხულო სკოლის სააპლიკაციო  განაცხადის შევსებას.

დაინტერესებულმა სტუდენტებმა კავკასიის უნივერსიტეტის სტრატეგიული განვითარებისა და საერთაშორისო ურთიერთიბების დეპარტამენტში 2017 წლის 20 თებერვლამდე  უნდა წარმოადგინონ შემდეგი დოკუმენტები ინგლისურ ენაზე:

კანდიდატებს განაცხადების წარმოდგენა შეუძლიათ ელექტორონული ფორმით 2016 წლის 20 თებერვლამდე შემდეგ ელექტორნულ მისამართზე: ir@cu.edu.ge

პროგრამის შესახებ დამატებით ინფორმაციას შეგიძლიათ გაეცნოთ მოცემულ ლინკზე.