აპრ
J.F Oberlin Summer Session, 2018

გაცნობებთ, რომ ობერლინის უნივერსიტეტი, ტოკიო, იაპონია ( J.F Oberlin University, Tokyo, Japan) აცხადებს ბაკალავრიატის სტუდენტების მიღებას  4 კვირიან (30 ივნისი - 27 ივლისი, 2018) საზაფხულო პროგრამაზე, იაპონური ენისა და კულტურის შესასწავლად.

მარ
WU-EBS International Summer University 2018 in Helsinki

გაცნობებთ, რომ ესტონეთის ბიზნეს სკოლა (Estonian Business School) და ვენის ეკონიმიკისა და ბიზნესის უნივერსიტეტი (Vienna University of Economics and Business) აცხადებს სტუდენტების მიღებას სამ კვირიან (30 ივლისი - 17 აგვისტო, 2018)  საზაფხულო პროგრამაზე

Corvinus Summer School, 2018

გაცნობებთ, რომ კორვინუსის უნივერსიტეტი, ბუდაპეშტში (Corvinus University of Budapest, Hungary), აცხადებს ბიზნესის სკოლის, ბაკალავრიატისა და მაგისტრატურის სტუდენტების მიღებას ორ კვირიან საზაფხულო პროგრამაზე, 2-13 ივლისი, 2017.

Erasmus+ გაცვლითი პროგრამა ვალადოლიდის უნივერსიტეტში, ესპანეთი შემოდგომა 2018

გაცნობებთ, რომ კავკასიის უნივერსიტეტი აცხადებს  ვალადოლიდის უნივერსიტეტში, ესპანეთი (University of Valladolid, Spain), 2018 წლის შემოდგომის სემესტრისთვის, Erasmus+ გაცვლით პროგრამაში მონაწილეობისთვის განაცხადების მიღებას.

აპრ
Radboud Summer School 2018.

გაცნობებთ, რომ რედბაუდის უნივერსიტეტი (Radboud University, Nijmegen, The Netherlands) აცხადებს სტუდენტების მიღებას საზაფხულო პროგრამაზე,  6-17 აგვისტო, 2018.

მარ
ავსტრიის მთავრობის სტიპენდია - ERNST MACH GRANT

ავსტრიის მეცნიერებისა და კვლევის სამინისტრო ბიზნესის სკოლის ბაკალავრიატისა და მაგისტრატურის სტუდნეტებისთვის აცხადებს ERNST MACH-ის გაცვლით სასტიპენდიო კონკურსზე განაცხადების მიღებას  ავსტრიის გამოყენებით მეცნიერებათა უნივერსიტეტში (FH JOANNEUM University of Applied Sciences,Austria) სასწავლებლად.

AUAP-ZU Scholarships for the Year 2018

გაცნობებთ, რომ აზიისა და წყნარი ოკეანის უნივერსიტეტების ასოციაცია, ჩინეთი (The Association of Universities of Asia and the Pacific),  დოქტორანტურის სტუდენტებისა და აკადემიური პერსონალისთვის, აცხადებს კონკურსს სტიპენდიების მოსაპოვებლად.

Erasmus+ გაცვლითი პროგრამები აკადემიური პერსონალისთვის გაზაფხული 2018 წელი

კავკასიის უნივერსიტეტი აცხადებს აკადემიური პერსონალისთვის 2018 წლის გაზაფხულის სემესტრში Erasmus + გაცვლით პროგრამაში მონაწილეობისთვის განაცხადების მიღებას.

ნოე
ტუშას უნივერსიტეტის საერთაშორისო თანამშრომლობის დეპარტამენტის წარმომადგენლები კავკასიის უნივერსიტეტში

22 ნოემბერს კავკასიის უნივერსიტეტმა ტუშას უნივერსიტეტის (University of Tuscia, Italy) საერთაშორისო თანამშრომლობის დეპარტამენტის წარმომადგენლებს უმასპინძლა.

ნოე
ლილის კათოლიკური უნივერსიტეტის და იესეგის მენეჯმენტის სკოლის წარმომადგენლების ვიზიტი

20-22 ნოემბერს კავკასიის უნივერსიტეტეტმა ლილის კათოლიკური უნივერსიტეტისა (Lille Catholic University, France) და იესეგის მენეჯმენტის სკოლის (IESEG School of Management, France) წარმომადგენლებს უმასპინძლა.