აპრ
აისეკ საქართველო-ს წარმომადგენლების შეხვედრა კავკასიის უნივერსიტეტის სტუდენტებთან

19 აპრილს, კავკასიის უნივერსიტეტმა უმასპინძლა საერთაშორისო ახალგაზრდული ორგანიზაცია „აისეკ საქართველო“-ს წარმომადგენლებს.

აპრ
ერაზმუს+ აკადემიური მობილობის ფარგლებში სახელმწიფო მართვის სკოლის დეკანის ვიზიტი დუბლინში

კავკასიის უნივერსიტეტის სახელმწიფო მართვის სკოლის დეკანი და ლექტორი, ეკა აკობია ერაზმუს+ აკადემიური მობილობის ფარგლებში დუბლინს ეწვია. მას დუბლინის უნივერსიტეტის სამართლისა და სახელმწიფოს სკოლამ 8-15 აპრილის პერიოდში უმასპინძლა.

შეხვედრა უცხოელ აბიტურიენტებთან

10 აპრილს, კავკასიის უნივერსიტეტმა უმასპინძლა საქართველოში სწავლით დაინტერესებულ 20-მდე აბიტურიენტს ისრაელიდან.

მარ
კოჩის უნივერსიტეტის წარმომადგენლების ვიზიტი

12-დან 14 მარტის ჩათვლით, კავკასიის უნივერსიტეტმა კოჩის უნივერსიტეტის (Koc University, Istanbul, Turkey) საერთაშორისო ურთიერთობების დეპარტამენტის წარმომადგენლებს უმასპინძლა.

მარ
შეხვედრა ნაზარბაევის უნივერსიტეტის (ყაზახეთი) წარმომადგენლებთან

1-ელ მარტს, კავკასიის უნივერსიტეტში ნაზარბაევის უნივერსიტეტის საჯარო პოლიტიკის სკოლის დეკანი, ვენ ტატ ჰუი, აღმასრულებელი დირექტორი, დინარა აშიკაბაევა და მარკეტინგის მენეჯერი, იულია კაუფმანი იმყოფებოდნენ.

ნოე
ტუშას უნივერსიტეტის საერთაშორისო თანამშრომლობის დეპარტამენტის წარმომადგენლები კავკასიის უნივერსიტეტში

22 ნოემბერს კავკასიის უნივერსიტეტმა ტუშას უნივერსიტეტის (University of Tuscia, Italy) საერთაშორისო თანამშრომლობის დეპარტამენტის წარმომადგენლებს უმასპინძლა.

ნოე
ლილის კათოლიკური უნივერსიტეტის და იესეგის მენეჯმენტის სკოლის წარმომადგენლების ვიზიტი

20-22 ნოემბერს კავკასიის უნივერსიტეტეტმა ლილის კათოლიკური უნივერსიტეტისა (Lille Catholic University, France) და იესეგის მენეჯმენტის სკოლის (IESEG School of Management, France) წარმომადგენლებს უმასპინძლა.

ოქტ
ერაზმუს+ მობილობის პროგრამის ფარგლებში კავკასიის უნივერსიტეტმა ჰოლანდიის რედბაუდის უნივერსიტეტის დელეგაციას უმასპინძლა

25-26 ოქტომბერს კავკასიის უნივერსიტეტს ეწვივნენ რედბაუდის  უნივერსიტეტის ასისტენტ პროფესორი, მატის ვან ლეუვენი, ლექტორი მარგრიეტ გუსსი და ადმინისტრაციის თანამშრომლები - მაარტენ კრასი, განათლებისა და კვლევის ოფიცერი და მაია კიკნაძე, სტუდენტთა მიღების ოფისის ხელმძღვანელი.

ივნ
Training Session by Prof. Meine Pieter Van Dijk

In the framework of Tailor Made Training Program (TMT), funded by the Netherlands Fellowship Programs, one week training session was held by Prof. Meine Pieter Van Dijk , Maastricht School of Management on 21-25 June, 2016, at Caucasus University.

ივნ
Training Session (TMT Program)

In the framework of Tailor Made Training Program TMT, funded by the Netherlands Fellowship programs, one week training session was held by Prof. Meine Pieter Van Dijk.