აპრ
Kozminski University International Summer School 2018

გაცნობებთ, რომ კოზმინსკის უნივერსიტეტი, ვარშავა, პოლონეთი (Kozminski University), სამართლისა და ბიზნესის სკოლის, ბაკალავრიატისა და მაგისტრატურის სტუდენტებისთვის აცხადებს საერთაშორისო საზაფხულო სკოლაში მიღებას.

ივნ
HHL Summer Program 2018

გაცნობებთ, რომ ლაიფციგის უმაღლესი მენეჯმენტის სკოლა, გერმანია (Leipzig Graduate School of Management), აცხადებს სტუდენტების მიღებას საზაფხულო სკოლაში, თემაზე: ბიზნესის კეთება ევროპაში.

ნოე
National Graduate Institute for Policy Studies - GRIPS

გაცნობებთ, რომ იაპონიის პოლიტიკურ მეცნიერებათა კვლევის ეროვნული  ინსტიტუტი (National Graduate Institute for Policy Studies - GRIPS), აცხადებს მიღებას სამაგისტრო და სადოქტორო პროგრამაზე: "GRIPS-ის გლობალური მართვის პროგრამა (G-Cube)".

ოქტ
ერაზმუს+ მობილობის პროგრამის ფარგლებში კავკასიის უნივერსიტეტმა ჰოლანდიის რედბაუდის უნივერსიტეტის დელეგაციას უმასპინძლა

25-26 ოქტომბერს კავკასიის უნივერსიტეტს ეწვივნენ რედბაუდის  უნივერსიტეტის ასისტენტ პროფესორი, მატის ვან ლეუვენი, ლექტორი მარგრიეტ გუსსი და ადმინისტრაციის თანამშრომლები - მაარტენ კრასი, განათლებისა და კვლევის ოფიცერი და მაია კიკნაძე, სტუდენტთა მიღების ოფისის ხელმძღვანელი.

დეკ
2018-19 Global Undergraduate Exchange Program (Global UGRAD)

გაცნობებთ, რომ ამერიკის საელჩო საქართველოში, საერთაშორისო გაცვლით პროგრამაში მონაწილეობის მიღების მსურველთათვის, აცხადებს კონკურსს, UGRAD-ის სასწავლო სტიპენდიის მოსაპოვებლად.

Prague Summer Schools 2018

გაცნობებთ, რომ პრაღის საზაფხულო სკოლა, პრაღა, ჩეხეთის რესპუბლიკა (Prague Summer School), ბაკალავრიატისა და მაგისტრატურის სტუდენტებისთვის, აცხადებს მიღებას შემდეგ პროგრამებზე:

ნოე
The Ultimate Sustainable Development Goals Conference

გაცნობებთ, რომ ახალი დიპლომატიური ცენტრი, ბელგრადი, სერბეთი (NewDiplo Centre), სტუდენტებსა და ახალგაზრდა პროფესიონალებს იწვევს კონფრენეციაზე: "წყალი: ენერგია; დიპლომატია და ეკონომიკა."

თებ
New Economic Talent Competition

გაცნობებთ, რომ ეკონომიკური კვლევისა და სამაგისტრო განათლების ცენტრი, პრაღა, ჩეხეთის რესპუბლიკა (CERGE-EI),  სტუდენტებისა და კურსდამთავრებულებისათვის აცხადებს კონკურსს - ახალი ეკონომიკური ტალანტი.

დეკ
New Europe College Fellowships

გაცნობებთ, რომ ახალი ევროპული კოლეჯი, ბუქარესტი, რუმინეთი (New Europe College), ახალგაზრდა მკვლევარებისთვის და აკადემიური პერსონალისთვის, რომლებიც მუშაობენ ეკონომიკური, ჰუმანიტარული და სოციალურ მეცნიერებათა მიმართულებებით, აცხადებს კონკურსს, კვლევითი სტიპენდიის მოსაპოვებლად.

ოქტ
Erasmus+ გაცვლითი პროგრამები 2018 წლის გაზაფხულის სემესტრისათვის

კავკასიის უნივერსიტეტი აცხადებს 2018 წლის გაზაფხულის  სემესტრისთვის Erasmus + გაცვლით პროგრამაში მონაწილეობისთვის განაცხადების მიღებას.