ოქტ
Erasmus+ გაცვლითი პროგრამები აკადემიური პერსონალისთვის 2017 წლის შემოდგომისა და 2018 წლის გაზაფხულის სემესტრში

კავკასიის უნივერსიტეტი აცხადებს აკადემიური პერსონალისთვის 2017 წლის შემოდგომისა და 2018 წლის გაზაფხულის სემესტრში Erasmus + გაცვლით პროგრამაში მონაწილეობისათვის განაცხადების მიღებას.

სექ
Ewha Womans University Scholarship

გაცნობებთ, რომ ევჰას ქალთა უნივერსიტეტი, კორეა (Ewha Womans University) აცხადებს მიღებას 2018 წლის გაზაფხულის სემესტრის საბაკალავრო და სამაგისტრო პროგრამებზე.

ნოე
Swiss Government Scholarship for Scholars and Artists
გაცნობებთ, რომ შვეიცარიის მთავრობა აცხადებს სასტიპენდიო პროგრამაზე განაცხადების მიღებას 2018-2019 აკადემიური წლისათვის. სტიპენდია განკუთვნილია სტუდენტებისა და მკვლევარებისთვის.
Education for Democracy Scholarship of the University of Passau

გაცნობებთ, რომ პასაუს უნივერსიტეტი, გერმანია (The University of Passau), სახელმწიფო მართვის სკოლის სტუდენტებისთვის, აცხადებს კონკურსს 10 თვიანი სტიპენდიების მოსაპოვებლად.

Polonia University Rector's Scholarship

გაცნობებთ, რომ პოლონიას უნივერსიტეტი, პოლონეთი (Polonia University), ბიზნეს სკოლის სტუდენტებისთვის აცხადებს კონკურსს, სამაგისტრო პროგრამაზე სასწავლო სტიპენდიების მოსაპოვებლად.

ფუნდამენტური კვლევებისათვის სახელმწიფო სამეცნიერო გრანტების 2017 წლის კონკურსი

შოთა რუსთაველის ეროვნული სამეცნიერო ფონდი აცხადებს ფუნდამენტური კვლევებისათვის სახელმწიფო სამეცნიერო გრანტების 2017 წლის კონკურსს.

ივნ
კოშიცეს ტექნიკური უნივერსიტეტის პროფესორები სტუმრად კავკასიის უნივერსიტეტში

19-21 ივნისს, კავკასიის უნივერსიტეტს  Erasmus+ ის აკადემიური პერსონალის გაცვლითი პროგრამის ფარგლებში, კოშიცეს ტექნიკური უნივერსიტეტიდან (The Technical University of Kosice, Slovakia)  ესტუმრნენ პროფესორები Natasa Urbancikova და Oto Hudec.

ივნ
მტკიცებულებებზე დაფუძნებული პოლიტიკა - საზაფხულო სკოლა სლოვაკეთში

გაცნობებთ, 2017 წლის 6-8 სექტემბერს, სლოვაკეთის ქალაქ სენეცში, ევროკომისიის ერთობლივი კვლევის ცენტრი (JRC) გეგმავს „მტკიცებულება და პოლიტიკის მესამე საზაფხულო სკოლის“ ჩატარებას.  ეს გახლავთ პროფესიული ტრენინგი, რომლის დროსაც გადაწყვეტილების მიმღებები და მკვლევრები ერთად შეისწავლიან, თუ როგორ გამოიყენონ მტკიცებულებები ეფექტიანი პოლიტიკის განხორციელებისათვის.

Erasmus+ გაცვლითი პროგრამები აკადემიური პერსონალისთვის შემოდგომა 2017 წელი

კავკასიის უნივერსიტეტი აცხადებს აკადემიური პერსონალისთვის 2017 წლის შემოდგომის სემესტრში Erasmus + გაცვლით პროგრამაში მონაწილეობისთვის განაცხადების მიღებას.

AUAP-Zhengzhou University Scholarship 2017

გაცნობებთ, რომ ჯენჯოუს უნივერსიტეტი, ჩინეთი (Zhengzhou University) და აზიისა და წყნარი ოკეანის უნივერსიტეტების ასოციაცია, მაგისტრატურისა და დოქტორანტურის სტუდენტებისთვის აცხადებს კონკურსს სასწავლო სტიპენდიების მოსაპოვებლად.