მაი
კონფერენცია თემაზე - ქალთა ეკონომიკური გაძლიერება და გენდერული თანასწორობა

23 მაისს, კავკასიის უნივერსიტეტში, გაიმართა Winnet Goes East პროექტის კონფერენცია თემაზე - ქალთა ეკონომიკური გაძლიერება და გენდერული თანასწორობა.

ივნ
Caucasus University Summer School

We would like to inform you, that Caucasus University is launching Summer School, which is a 2-week-long program open to undergraduate students from business schools throughout the world. All classes are organized as lectures, group projects, workshops, case studies and discussions. Over two challenging weeks, students have an opportunity to discover Georgia and make friends while earning ECTS credits.

Tallinn University of Technology Summer School scholarship

გაცნობებთ, რომ ტალინის ტექნოლოგიების უნივერსიტეტი, ტალინი, ესტონეთი (Tallinn University of Technology), ბაკალავრიატისა და მაგისტრატურის სტუდენტებისთვის აცხადებს კონკურსს, საზაფხულო სკოლაში სტიპენდიის მისაღებად.

ბუნდესტაგის საერთაშორისო სტიპენდია (IPS) 2018

გაცნობებთ, რომ გერმანიის პარლამენტი ბერლინის უნივერსიტეტებთან ერთად, პოლიტიკურად დაინტერესებული ახალგაზრდებისათვის აცხადებს კონკურსს საერთაშორისო საპარლამენტო სტიპენდიის (IPS) მოსაპოვებლად. პროგრამის ფარგლებში სტიპენდიანტებს საშუალება ექნებათ გაეცნონ პოლიტიკური გადაწყვეტილებების მიღების პროცესებს. ისინი 15 კვირის განმავლობაში იმუშავებენ გერმანიის პარლამენტის ერთ-ერთი დეპუტატის ოფისში.

აგვ
European Summer University at Varna University of Management

გაცნობებთ, რომ ვარნას მენეჯმენტის უნივერსიტეტი, ვარნა, ბულგარეთი (Varna University of Management), აცხადებს სტუდენტების მიღებას ოთხკვირიან საზაფხულო სკოლაში შემდეგ პროგრამებზე:

მაი
გაცვლითი პროგრამა ევროპული სამართლისა და საჯარო მმართველობის სკოლაში

გაცნობებთ, რომ ევროპული საჯარო მმართველობის ორგანიზაცია (EPLO, European Public Law Organization) აცხადებს მიღებას გაცვლით პროგრამაზე 2017 წლის შემოდგომის სემესტრში,  სამართლის სკოლის ბაკალავრიატისა და მაგისტრატურის სტუდენტებისთვის, ევროპული სამართლისა და საჯარო  მმართველობის სკოლაში, ათენი, საბერძნეთი (European Law and Governance School, ELGS).

Summer University Warsaw 2017

გაცნობებთ, რომ ვარშავის ეკონომიკის სკოლა, ვარშავა, პოლონეთი (Warsaw School of Economics) აცხადებს ბაკალავრიატისა და მაგისტრატურის სტუდენტების მიღებას ორკვირიან საზაფხულო პროგრამაზე შემდეგი მიმართულებებით:

European Public Law Organization (EPLO), Summer School for Bachelors

გაცნობებთ, რომ ევროპის საჯარო სამართლის საერთაშორისო ორგანიზაცია, ათენი, საბერძნეთი (EPLO), აცხადებს სამართლისა და სახელმწიფო მართვის სკოლის, ბაკალავრიატის სტუდენტების მიღებას საზაფხულო პროგრამაზე, რომელიც გაიმართება 21 აგვისტოდან 10 სექტემბრის ჩათვლით.

აპრ
European Public Law Organization (EPLO) & Hellenic Center of European Studies (EKEME)

გაცნობებთ, რომ ევროპის საჯარო სამართლის საერთაშორისო ორგანიზაცია, ათენი, საბერძნეთი (EPLO) და საბერძნეთის ევროპისმცოდნეობის ცენტრი (EKEME), აცხადებს სამართლისა და სახელმწიფო მართვის სკოლის, მაგისტრატურისა და დოქტორანტურის სტუდენტების მიღებას ერთწლიან პროგრამაზე, რომლის ფარგლებში სტუდენტები დაესწრებიან ოთხდღიან სალექციო კურებს საბერძნეთში, საფრანგეთში, ესპანეთსა და ლუქსემბურგში.

European Public Law Organization, Summer School 2017

გაცნობებთ, რომ ევროპის საჯარო სამართლის  საერთაშორისო ორგანიზაცია, ათენი, საბერძნეთი (EPLO), აცხადებს სამართლისა და სახელმწიფო მართვის სკოლის, მაგისტრატურის სტუდენტების მიღებას ერთკვირიან საზაფხულო პროგრამაზე, რომელიც გაიმართება 24 ივლისიდან 28 ივლისის ჩათვლით.