CETYS University, International Summer Program, 2021

9 ივნისი 2021

ცეტისის უნივერსიტეტი, მექსიკა (CETYS University, Mexico), აცხადებს სტუდენტების მიღებას ონლაინ საერთაშორისო საზაფხულო პროგრამაზე, 12-30 ივლისი,2021.

პროგრამაში მონაწილეობა შეუძლიათ კავკასიის უნივერსიტეტის ბაკალავრიატისა და მაგისტრატურის საფეხურის სტუდენტებს. პროგრამა ჩატარდება Zoom პლათფორმის / ან Blackboard პლათფორმის საშუალებით live რეჟიმში

ცეტისის უნივერსიტეტის მიერ შემოთავაზებული სალექციო კურსებია:

• Negotiation Strategies and Conflict Resolution
  • The World and the North American Region
  • Sustainability and Competitiveness
  • Strategic Management
  • International Marketing
  • Cross Cultural Management
  • Innovation and New Product Development
  • Strategies in Human Resources Management
  • Renewable Energy Sources

ლექციები ჩატარდება ორშაბათიდან-პარასკევის ჩათვლით, 8 AM – 11AM (PST: West Coast USA).

პროგრამაში მონაწილეობის მსურველმა სტუდენტებმა, განაცხადი უნდა გააკეთონ მოცემულ ბმულზე. აპლიკაციის შევსების ბოლო ვადაა 25 ივნისი, 2021.

პროგრამაში მონაწილეობას ადასტურებს ცეტისის უნივერსიტეტი და გასცემს ოფიციალურ მოწვევის წერილს.

დამატებითი შეკითხვების შემთხვევაში, გთხოვთ, დაუკავშირდით ცეტისის უნივერსიტეტის წარმომადგენელს მოცემულ მეილზე - arely.garcia@cetys.mx

გისურვებთ წარმატებას!