სიახლეები

ივნ
მენდელის უნივერსიტეტის წარმომადგენლების ვიზიტი კავკასიის უნივერსიტეტში

24 ივნისს, კავკასიის უნივერსიტეტს მენდელის უნივერსიტეტის, ჩეხეთის რესპუბლიკა, საერთაშორისო ოფისის წარმომადგენლები ეწვივნენ.

ივნ
პარტნიორი უნივერსიტეტის წამომადგენლის ვიზიტი კავკასიის უნივერსიტეტში

17-21 ივნისს, კავკასიის უნივერსიტეტის საერთაშორისო ურთიერთობების დეპარტამენტმა შუა აღმოსავლეთის ტექნიკური უნივერსიტეტის, თურქეთი (Middle East Technical University, Turkey) წარმომადგენელს Erasmus + ადმინისტრაციული მობილობის პროგრამის ფარგლებში უმასპინძლა.

ივნ
კავკასიის უნივერსიტეტის ვიცე-პრეზიდენტი NIBES-ის ყოველწლიურ კონფერენციაზე

კავკასიის უნივერსიტეტის ვიცე-პრეზიდენტმა ირენა მელუამ, ბიზნესისა და ეკონომიკის სკოლების საერთაშორისო ასოციაციის (NIBES) რიგით 28-ე ყოველწლიურ კონფერენციასა და მმართველი საბჭოს შეხვედრაში მიიღო მონაწილეობა, რომელსაც რობერტ გორდონის უნივერსიტეტის, აბერდინის ბიზნესის სკოლამ უმასპინძლა  შოტლანდიაში.

ივნ
ალაბამას უნივერსიტეტის დელეგაციის ვიზიტი კავკასიის უნივერსიტეტში

16 ივნისს, კავკასიის უნივერსიტეტის პრეზიდენტმა, კახა შენგელიამ ალაბამას უნივერსიტეტის დელეგაციას უმასპინძლა.  ვიზიტის ფარგლებში კავკასიის უნივერსიტეტს სტუმრობდნენ ალაბამას უნივერსიტეტის  ხელოვნებისა და მეცნიერების პროფესორები:  ლიზა პაულოსკი, ტრისია მაკელროი და ედიშერ სავიცკი.

ივნ
პარტნიორი უნივერსიტეტის წარმომადგენლების ვიზიტი კავკასიის უნივერსიტეტში.

13-17 ივნისს, კავკასიის უნივერსიტეტის საერთაშორისო ურთიერთობების დეპარტამენტმა სოპოტის გამოყენებით მეცნიერებათა უნივერსიტეტის, პოლონეთი (Sopot University of Applied Sciences, Poland) წარმომადგენლებს Erasmus + ადმინისტრაციული მობილობის პროგრამის ფარგლებში უმასპინძლა.

ივნ
პოლონეთის პარტნიორი უნივერსიტეტების წარმომადგენლების ვიზიტი კავკასიის უნივერსიტეტში

27-31 მაისის კვირაში, საერთაშორისო ურთიერთობების დეპარტამენტმა, პოლონეთის პარტნიორი უნივერსიტეტების წარმომადგენლებს კავკასიის უნივერსიტეტში უმასპინძლა.

კავკასიის უნივერსიტეტის დელეგაცია NAFSA-კონფერენციაზე

კავკასიის უნივერსიტეტის დელეგაციამ საერთაშორისო განათლების ეროვნული ასოციაციის (NAFSA – national association of international educators) ყოველწლიურ გამოფენა -კონფერენციაში მიიღო მონაწილეობა, რომელიც ამერიკის შეერთებულ შტატებში, ნიუ ორლეანში, გაიმართა.

მაი
ესპანეთის საელჩოსა და სერვანტესის ინსტიტუტის წარმომადგენლების ვიზიტი კავკასიის უნივერსიტეტში

20 მაისს, კავკასიის უნივერსიტეტს ესპანეთის საქმეთა დროებითი რწმუნებული, მარკოს გრანადოს გომესი და სერვანტესის ინსტიტუტის სასწავლო დარგის ხელმძღვანელი, ლუის როხერ როდრიგეზ პანიაგუა ესტუმრნენ.

CU-ის საერთაშორისო კვირეულის პროგრამა 2024

7-11 მაისს, კავკასიის უნივერსიტეტმა, საერთაშორისო კვირეულის პროგრამას (International Staff Week Program) უმასპინძლა. პროგრამაში მონაწილეობა მიიღო 20-ზე მეტმა აკადემიურმა და ადმინისტრაციულმა პერსონალმა ევროპის 15-მდე პარტნიორი უნივერსიტეტიდან.

საგანმანათლებლო გამოფენა კავკასიის უნივერსიტეტში

კავკასიის უნივერსიტეტში, პარტნიორი უნივერსიტეტების მონაწილეობით საერთაშორისო კვირეული მიმდინარეობს.