სიახლეები

მარ
2024 წლის IAUP-ის კონფერენცია შეხვედრა დიდ ბრიტანეთში

7-9 მარტს, დიდ ბრიტანეთში, ნოტინგემ ტრენტის უნივერსიტეტში (Nottingham Trent University) "უნივერსიტეტთა პრეზიდენტების საერთაშორისო ასოციაციის" 2024 წლის ნახევარწლიური შეხვედრა გაიმართა, რომლის მთავარი თემაც იყო: „უმაღლესი განათლების ტრანსფორმაცია“ (“Transforming higher education, transforming lives”). შეხვედრები ჩატარდა როგორც ლონდონის, ასევე ნოტინგემის კამპუსებში.

მარ
გაიარე რეგისტრაცია საერთაშორისო გაცვლითი პროგრამისთვის, 2024 შემოდგომის სემესტრი

გაცნობებთ, რომ გაიხსნა ონლაინ რეგისტრაცია საერთაშორისო გაცვლით პროგრამაში (Bilateral Exchange) მონაწილეობის მიღების მსურველ სტუდენტთათვის.

თებ
ურთიერთთანამშრომლობის შეთანხმება კავკასიის უნივერსიტეტსა და მიუნხენის ბიზნესის სკოლას შორის, გერმანია

კავკასიის უნივერსიტეტსა და მიუნხენის ბიზნესის სკოლას, გერმანია (Munich Business School, Germany) შორის ურთიერთთანამშრომლობის ხელშეკრულებას მოეწერა ხელი.

საორიენტაციო შეხვედრა საერთაშორისო სტუდენტებთან

16 თებერვალს, საერთაშორისო ურთიერთობების დეპარტამენტმა, საერთაშორისო გაცვლით პროგრამებში (Erasmus+/ Bilateral Exchange) მონაწილე სტუდენტებს უმასპინძლა, რომლებიც სასწავლო პროცესს მიმდინარე აკადემიური წლის გაზაფხულის სემესტრიდან დაიწყებენ.

თებ
ლატვიის რესპუბლიკის სრულუფლებიანი და საგანგებო ელჩის ვიზიტი კავკასიის უნივერსიტეტში

5 თებერვალს, კავკასიის უნივერსიტეტს ლატვიის რესპუბლიკის  საგანგებო და სრულუფლებიანი ელჩი ქალბატონი ედიტე მედნე ეწვია.

თებ

7 თებერვალს, 16:00 საათზე, პლატფორმა ზუმის მეშვეობით, გაიმართება საინფორმაციო შეხვედრა საფრანგეთის მთავრობის მიერ გამოცხადებული სამაგისტრო სტიპენდიების შესახებ. ვებინარს გაუძღვება კამპუს ფრანსის წარმომადგენელი ნათია მსხალაძე.

იან
Sciences Po წარმომადგენლის ვიზიტი კავკასიის უნივერსიტეტში

23 იანვარს, კავკასიის უნივერსიტეტის საერთაშორისო ურთიერთობების დეპარტამენტმა, სესილი მარინს, საერთაშორისო ურთიერთობების მენეჯერს, Sciences Po, საფრანგეთი, ევროპის საერთაშორისო საქმეთა განყოფილების ცენტრიდან უმასპინძლა.

იან
ANQA-ის დირექტორის ვიზიტი კავკასიის უნივერსიტეტში

18 იანვარს, კავკასიის უნივერსიტეტის პრეზიდენტმა, კახა შენგელიამ პროფესიული განათლების ხარისხის უზრუნველყოფის ეროვნული ცენტრის- ANQA (სომხეთი) დირექტორს და უმაღლესი განათლების ხარისხის უზრუნველყოფის ევროპული ასოციაცია (ENQA)-ს მმართველი საბჭოს წევრს რუბენ თოფჩიანს (Ruben Topchyan) უმასპინძლა.

იან
ურთიერთთანამშრომლობის ხელშეკრულება Sciences Po უნივერსიტეტსა და კავკასიის უნივერსიტეტს შორის

კავკასიის უნივერსიტეტსა და Sciences Po-ს, საფრანგეთი, შორის  ურთიერთთანამშრომლობის ხელშეკრულებას მოეწერა ხელი.

დეკ
კავკასიის უნივერსიტეტის ვიცე-პრეზიდენტის სამუშაო ვიზიტი გერმანიაში

10-16 დეკემბერს, კავკასიის უნივერსიტეტის ვიცე-პრეზიდენტი ინტერნაციონალიზაციის მიმართულებით, ირენა მელუა სამუშაო ვიზიტით გერმანიის უნივერსიტეტებში იმყოფებოდა, რომელიც განხორციელდა გერმანიის აკადემიური გაცვლის სამსახური (DAAD) ინიცირებითა და მხარდაჭერით.