International Summer School on Digitalization and Sustainability 2021

25 მაისი 2021

ესტონეთის ბიზნესის სკოლა (Estonian Business School) აცხადებს მიღებას პირველ საერთაშორისო საზაფხულო პროგრამაზე, რომელიც გაიმართება ტალინსა და ჰელსინკში 9-19 აგვისტოს.

საზაფხულო პროგრამის თემატიკა: Digital and Green Transformations

პროგრამის ფარგლებში მოწვეული მომხსენებლები იქნებიან დარგის სპეციალისტები და დიპლომატიური კორპუსის წარმომადგენლები.

დამატებითი ინფორმაცია

• პროგრამის დასრულების შემდგომ სტუდენტებს მიენიჭებათ 3 ECTS.
  • მონაწილეობა შეუძლიათ როგორც საბაკალავრო, ისე სამაგისტრო საფეხურის სტუდენტებს;
  • პროგრამის ძირითადი ნაწილი დაგეგმილია ესტონეთში, თუმცა 2 დღის პროგრამა გათვალისწინებულია ჰელსინკში.
  • საზაფხულო სკოლა მოიცავს სხვადასხვა დაწესებულებებში ვიზიტს, მათ შორის ესტონეთის პარლამენტში(რიგიკოგუ).

პროგრამაში მონაწილეობის საფასური შეადგენს 950 ევროს. შემოთავაზებულ სტიპენდიასთან დაკავშირებით დეტალური ინფორმაციის გასაცნობად, გთხოვთ ეწვიოთ ბმულს.

განაცხადის შეტანის ბოლო ვადა: 30 ივნისი, 2021

დამატებითი ინფორმაციისათვის, გთხოვთ ეწვიოთ პროგრამის ოფიციალურ ვებ-გვერდს ან დაუკაბშირდეთ პროგრამის კოორდინატორს:summerschool@ebs.ee