სურსათის უვნებლობის მართვის სისტემა
- სანიმუშო ჰიგიენის პრაქტიკა GHP - საწარმოს ინფრასტრუქტურა და სხვა მოთხოვნები და წარმოების სანიმუშო პრაქტიკა GMP, აუცილებელი ჩანაწერები და პროცედურები, მიკვლევადობა - 2*1,5=3
- სურსათის უვნებლობის საფრთხეები (მიკრობიოლოგიური, ქიმიური, ფიზიკური)
- 1*1,5=1,5
- საფრთხის ანალიზის და კრიტიკული საკონტროლო წერტილების სისტემა HACCP
- 1*1,5=1,5
- სექტორების შესაბამისი HACCP (HoReCa, ყველი, ხორცი, თხილი, ფუნთუშეული)
- 1*1,5=1,5
- სახელმწიფო სისტემა, ეროვნული კანონმდებლობა, საერთაშორისო სტანდარტები ISO 22000 - 1*1,5=1,5