"უნივერსიტეტთა პრეზიდენტების საერთაშორისო ასოციაციის" კონფერენცია

11 იანვარი
, რომელსაც ალკალას უნივერსიტეტმა უმასპინძლა ესპანეთში.

კონფერენციის სესიები მიეძღვნა შემდგე თემებს: Universities and the Preservation of Culture: an International Challenge; Higher Education Institutions and Sustainability.

კონფერენციის ფარგლებში ასევე გაიმართა IAUP –ის მმართველი საბჭოს და აღამსრულებელი კომიტეტის წევრების შეხვედრა. შეხვედრაზე მხარეებმა განიხილეს ორგანიზაციის საქმიანობის ანგარიში და დაგეგმეს მომავალი ღონისძიებები, იმსჯელეს IAUP –ის წევრ უნივერსიტეტებს შორის არსებული თანამშრომლობის გაღრმავების შესაძლებლობებზე და ახალ ინიციატივებზე რომლებიც ხელს შეუწყობს უმაღლესი განათლების სისტემის განვითარებას გლობალურ სივრცეში.

შეხვედრის ფარგლებში კავკასისს უნივერსიტეტის პრეზიდენტმა საერთაშორისო ურთეირთთანამშრომლობის მემორანდუმი გააფორმა ალკალას უნივერსიტეტთან, რომელიც განათლების, კვლევებისა და განვითარების მიმართულებით თანამშრომლობას ითვალსიწინებს.

კავკასიის უნივერსიტეტის პრეზიდენტი კახა შენგელია "უნივერსიტეტთა პრეზიდენტების საერთაშორისო ასოციაციის" (IAUP) 2014-2017 წლების არჩეულ პრეზიდენტად 2014 წლის 14 ივნისს აირჩიეს. 2017 წლის ივლისში, ვენაში დაგეგმილ მომდევნო გენერალური ასამბლეის სხდომაზე იგი ავტომატურად დაიკავებს IAUP-ის 2017-2020 წლების პრეზიდენტის თანამდებობას და უხელმძღვანელებს აღნიშნულ ორგანიზაციას სამი წლის განმავლობაში.

{phocagallery view=category|categoryid=819|limitstart=0|limitcount=0}