ჩარლსტონის კოლეჯის წარმომადგელების ვიზიტი კავკასიის უნივერსიტეტში

17 ივლისს, კავკასიის უნივერსიტეტის პრეზიდენტმა, კახა შენგელიამ, ჩარლსტონის კოლეჯის (College of Charleston, USA ) საერთაშორისო სტიპენდიების ხელმძღვანელს.

რუმინეთის პოლიტიკის მეცნიერებებისა და საჯარო მართვის სახელმწიფო უნივერსიტეტის წარმომადგენლის ვიზიტი კავკასიის უნივერსიტეტში

8-14 ივლისს, კავკასიის უნივერსიტეტის საერთაშორისო ურთიერთობებისა და პროექტების დეპარტამენტმა, პოლიტიკის მეცნიერებებისა და საჯარო მართვის სახელმწიფო უნივერსიტეტის, რუმინეთი, ბუქარესტი (National University of Political Studies and Administration, Romania, Bucharest) წარმომადგენელს, კატალინ ვრაბიეს, (Catalin Vrabie) ერაზმუს+ ის ადმინისტრაციული მობილობის ფარგლებში უმასპინძლა.

საქართველოს ფრანგული ინსტიტუტისა და ანჟეს უნივერსიტეტის წარმომადგენლების ვიზიტი კავკასიის უნივერსიტეტში

15 ივლისს, კავკასიის უნივერსიტეტის საერთაშორისო ურთიერთობებისა და პროექტების დეპარტამენტმა საქართველოს ფრანგული ინსტიტუტის საუნივერსიტეტო და სამეცნიერო თანამშრომლობის ატაშეს, ელეონორ გარნიერსა (Eléonore GARNIER)და ანჟეს უნივერსიტეტის წარმომადგენელს (University of Angers ESTHUA) უმასპინძლა.

ექსპორტის მენეჯმენტის საფუძვლების ონლაინ კურსის პრეზენტაცია და ექსპორტის მენეჯერთა სასერტიფიკატო კურსის შემაჯამებელი ღონისძიება

15 ივლისს, კავკასიის უნივერსიტეტში ექსპორტის მენეჯმენტის საფუძვლების ონლაინ კურსის პრეზენტაცია და ექსპორტის მენეჯერთა სასერტიფიკატო კურსის შემაჯამებელი გალა ღონისძიება გაიმართა.

ერაზმუს+ ინსტიტუციური განვითარების პროექტი

15-16 ივლისს, ქუთაისის აკაკი წერეთლის სახელმწიფო უნივერსიტეტმა უმასპინძლა ერაზმუს+ ინსტიტუციური განვითარების პროექტის -„სტუდენტთა ადვოკატირება ომბუდსმენის პოზიციის მეშვეობით (AESOP)” დასკვნით კონფერენციას.

CU ანსამბლების პირველი კონცერტი

13 ივლისს კავკასიის უნივერსიტეტის გოგონათა მუსიკალურმა და ცეკვის ანსამბლების კონცერტი გაიმართა. CU ანსამბლებმა საერთაშორისო კონფერენცია საზეიმოდ დახურა.

13 ივლისს, კავკასიის უნივერსიტეტში საერთაშორისო სამეცნიერო კონფერენცია „ცვალებადი პოლიტიკურ-ეკონომიკური და ტექნოლოგიური ლანდშაფტი და მისი გავლენა ქვეყნის კონკურენტუნარიანობაზე“ გაიმართა.

საერთაშორისო კონფერენცია ბათუმში

11-12 ივლისს, ბათუმის საერთაშორისო კონფერენცია "საქართველოს ევროპული გზა" იმართება, რომელიც ეძღვნება აღმოსავლეთ პარტნიორობის 10 წლისთავს. კონფერენციაში მონაწილეობს კავკასიის უნივერსიტეტის პრეზიდენტი, კახა შენგელია.

კავკასიის უნივერსიტეტის ადმინისტრაციული პერსონალის ვიზიტი ლილის კათოლიკურ უნივერსიტეტში

1-5 ივლისს, ლილის კათოლიკურმა უნივერსიტეტმა, საფრანგეთი (Lille Catholic University, France) ერაზმუს +ის ადმინისტრაციული პერსონალის გაცვლითი პროგრამის ფარგლებში  კავკასიის უნივერსიტეტის თანამშრომლებს უმასპინძლა.

ბათუმში კავკასიის უნივერსიტეტის კამპუსი და სკოლა გაიხსნება

10 ივლისს, კავკასიის უნივერსიტეტის ბათუმის საუნივერსიტეტო კამპუსის და სკოლის მშენებლობის დაწყების პრეზენტაცია გაიმართა.

კავკასიის უნივერსიტეტის ადმინისტრაციის განცხადება

მაღალი საზოგადოებრივი ინტერესიდან გამომდინარე, განვმარტავთ, რომ კავკასიის უნივერსიტეტის სტუდენტური თვითმმართველობა დამოუკიდებელი ორგანოა და მის ფეისბუკ გვერდზე ერთ-ერთი მაუწყებლის საავტორო გადაცემასთან დაკავშირებით 8 ივლისს განთავსებული განცხადება არ წარმოადგენს უნივერსიტეტის პოზიციას.

კავკასიის უნივერსიტეტის წარმომადგენლის ვიზიტი კოჩის უნივერსიტეტში

8-12 ივლისს, კოჩის უნივერსიტეტმა, თურქეთი (Koc University,Turkey)  ერაზმუს +ის ადმინისტრაციული პერსონალის გაცვლითი პროგრამის ფარგლებში კავკასიის უნივერსიტეტის მედიის სკოლის საბაკალავრო და სამაგისტრო საგანმანათლებლო პროგრამების დირექტორს, სალომე მათიაშვილს უმასპინძლა.

ie ბიზნესის სკოლის წარმომადგენლის ვიზიტი კავკასიის უნივერსიტეტში

8 ივლისს, კავკასიის უნივერსიტეტს ie ბიზნესის სკოლის აღმოსავლეთ ევროპისა და ცენტრალური აზიის საერთაშორისო განვითარების დეპარტამენტის ასოცირებული დირექტორი სათი ბოიაჯანი (Sati Boyajyan) ეწვია.

CSL სტუდენტი თბილისის სახელმწიფო უნივერსიტეტში, იურიდიული კვლევის ცენტრის მიერ ორგანიზებული პროექტების გამარჯვებულია

6 ივლისს, თბილისის სახელმწიფო უნივერსიტეტში, იურიდიული კვლევის ცენტრის მიერ ორგანიზებული ორი პროექტის ,,სამართალი და პოლიტიკა" და ,,გაიცანი პარლამენტი და გახდი ხალხის წარმომადგენელი" ფარგლებში, საუკეთესო შედეგების მქონე მონაწილეებმა წარმოადგინეს მოხსენებები აქტუალურ და პრობლემურ თემებზე.

საჯარო მმართველობის საბაკალავრო პროგრამის ხელახალი აკრედიტაცია

5 ივლისს, განათლების ხარისხის განვითარების ეროვნულმა ცენტრმა საჯარო მმართველობის საბაკალავრო პროგრამას ხელახალი, 7 წლიანი აკრედიტაცია მიანიჭა.

ევროპისმცოდნეობის საბაკალავრო პროგრამის ხელახალი აკრედიტაცია

5 ივლისს, განათლების ხარისხის განვითარების ეროვნულმა ცენტრმა ევროპისმცოდნეობის საბაკალავრო პროგრამას ხელახალი, 7 წლიანი აკრედიტაცია მიანი

ტურიზმის საბაკალავრო პროგრამის ხელახალი აკრედიტაცია

5 ივლისს, განათლების ხარისხის განვითარების ეროვნულმა ცენტრმა ტურიზმის საბაკალავრო პროგრამას ხელახალი, 7 წლიანი აკრედიტაცია მიანიჭა.

იტალიელი პროფესორების ვიზიტი კავკასიის უნივერსიტეტში

4 ივლისს, კავკასიის სამართლის სკოლამ იტალიის უნივერსიტეტების პროფესორებს, ფედერიკა დე რობერტისა (Prof. Federica De Robertis) და ანდრეა ბორონის (Prof. Dr. Andrea Borroni) უმასპინძლა.

NIBES-ის ყოველწლიური კონფერენცია კავკასიის უნივერსიტეტში გაიმართება

4 ივლისს, ბიზნესისა და ეკონომიკის სკოლების საერთაშორისო ქსელის კონფერენციის ფარგლებში გაიმართა კენჭისყრა, რის შედეგადაც გადაწყდა, რომ NIBES-ის კონფერენციას 2021 წელს კავკასიის უნივერსიტეტი უმასპინძლებს.

ვესმისტერის უნივერსიტეტის წარმომადგენლების ვიზიტი

3 ივლისს, კავკასიის უნივერსიტეტის საერთაშორისო ურთიერთობებისა და პროექტების დეპარტამენტმა ვესმისტერის უნივერსიტეტის (Westminster University, London, UK) წარმომადგენლებს უმასპინძლა.