იან
პროფესორ გიორგი თურქიას სახელობის აუდიტორიის გახსნა

24 იანვარს, კავკასიის უნივერსიტეტში, პროფესორ გიორგი თურქიას სახელობის აუდიტორია გაიხსნა.

იან
მენეჯმენტის მესამე შეხვედრა (Integrity)

21-22 იანვარს, ბათუმში გაიმართა Erasmus + ინსტიტუციური განვითარების პროექტის “აკადემიური კეთილსინდისიერება ხარისხიანი სწავლისა და სწავლებისათვის“ კონსორციუმის მესამე მენეჯმენტის შეხვედრა, რომელსაც ბათუმის შოთა რუსთაველის სახელმწიფო უნივერსიტეტმა უმასპინძლა.

იან
ურთიერთთანამშრომლობის მემორმანდუმი სიჩუანის ტურიზმის უნივერსიტეტთან

9 იანვარს, კავკასიის უნივერსიტეტმა, ჩინეთის სიჩუანის ტურიზმის უნივერსიტეტთან (Sichuan Tourism University) ურთიერთთანამშრომლობის მემორანდუმი გააფორმა.

„ფეფეს ლიგა" 2019 ზამთრის სეზონის ფინალი

კავკასიის უნივერსიტეტში საფეხბურთო ჩემპიონატი „ფეფეს ლიგა’’ 2019 ზამთრის სეზონის თამაშები დასრულდა.

დეკ
კავკასიის უნივერსიტეტი სოციალურად დაუცველ ოჯახებს ესტუმრა

კავკასიის უნივერსიტეტი სოციალურად დაუცველ ოჯახებს ეწვია, მათ საახალწლო საჩუქრები გადასცა და შობა-ახალი წელი მიულოცა.

დეკ

კავკასიის უნივერსიტეტში მედიცინისა და ჯანდაცვის მენეჯმენტის სკოლის და ჯანდაცვის პოლიტიკის ინსტიტუტის ორგანიზებით გაიმართა სამეცნიერო კონფერენცია „ჯანდაცვის პოლიტიკის, ეკონომიკისა და სოციოლოგიის აქტუალური საკითხები“.

Microsoft Excel-ის 100 ამოცანა დამწყებთათვის - წიგნის პრეზენტაცია

23 დეკემბერს, კავკასიის უნივერსიტეტში ახალი წიგნის "Microsoft Excel-ის 100 ამოცანა დამწყებთათვის" პრეზენტაცია გაიმართა.

დეკ
საჯარო ლექცია - "2019 წლის ტურისტული სეზონის შეჯამება"
კავკასიის უნივერსიტეტში, კავკასიის ტურიზმის სკოლის სტუდენტების ორგანიზებით გაიმართა საჯარო ლექცია თემაზე: "2019 წლის ტურისტული სეზონის შეჯამება ტურიზმის ეროვნული ადმინისტრაციის მიერ: სტატისტიკა და ტენდეციები."

დეკ
კავკასიის ბიზნესის სკოლის სტუდენტების სამაგისტრო ნაშრომების დაცვა

კავკასიის უნივერსიტეტში, კავკასიის ბიზნესის სკოლის სტუდენტების სამაგისტრო ნაშრომების დაცვა გაიმართა.

დეკ
ნაფიცმსაჯულთა სასამართლოს იმიტირებული პროცესი აბიტურიენტებისთვის

კავკასიის უნივერსიტეტის იმიტირებულ სასამართლო დარბაზში, აბიტურიენტებისთვის ნაფიც მსაჯულთა სასამართლოს იმიტირებული პროცესი გაიმართა.

საინფორმაციო შეხვედრა აბიტურიენტებისთვის

კავკასიის უნივერსიტეტში აბიტურიენტებისთვის და მშობლებისთვის, უკვე მეოთხედ, საინფორმაციო შეხვედრა გაიმართა.

დეკ
ურთიერთთანამშრომლობის მემორანდუმი საქართველოს სტატისტიკის ეროვნულ სამსახურთან

კავკასიის უნივერსიტეტისა და საქართველოს სტატისტიკის ეროვნულ სამსახურს შორის ურთიერთთანამშრომლობის მემორანდუმი გაფორმდა, რომელსაც ხელი მოაწერეს კავკასიის უნივერსიტეტის პრეზიდენტმა კახა შენგელიამ და საქსატის დირექტორმა გოგიტა თოდრაძემ.

დეკ
რუსუდან თელიას საჯარო ლექცია - „პროფესია/დასაქმება: რა მსურს მე და რა სურს დამსაქმებელს"

კავკასიის უნივერსიტეტის ჰუმანიტარულ და სოციალურ მეცნიერებათა სკოლის სტუდენტებთან, ანალიზისა და კონსულტაციის ჯგუფ „ეისითი“-ს აღმასრულებელმა დირექტორმა რუსუდან თელიამ, საჯარო ლექციების ციკლის შემაჯამებელი შეხვედრა გამართა.

დეკ
კარდიფის უნივერსიტეტის ასოცირებული პროფესორის ვორკშოფი კავკასიის უნივერსიტეტში
პროგნოზირების ინსტიტუტის მხარდაჭერით კავკასიის უნივერსიტეტში ჩატარდა 3 დღიანი ვორკშოპი კარდიფის უნივერსიტეტის (Cardiff University, UK) ასოცირებული პროფესორის ბაჰმან როსტამი ტაბარის მიერ თემაზე: Data analytics and Forecasting Using R.
დეკ
ჯანდაცვის ბიზნეს-ქეისების კონკურსის გამარჯვებულები გამოვლინდა

კავკასიის უნივერსიტეტის მედიცინისა და ჯანდაცვის მენეჯმენტის სკოლის ორგანიზებით, სტუდენტებისთვის ბიზნეს ქეისების კონკურსის ფინალური ეტაპი გაიმართა.

ჟან მონე 2019 პროექტი „ევროპული სწავლების სამკუთხედი“ (TEESS) - პრეზენტაცია

კავკასიის უნივერსიტეტის საკონფერენციო დარბაზში ჩატარდა  ჟან მონე 2019 წლის გამარჯვებული პროექტის „ევროპული სწავლების სამკუთხედი“ (TEESS)  - პრეზენტაცია.

დეკ
კლინიკური არტ-თერაპიის სამაგისტრო პროგრამის აკრედიტაცია

ანათლების ხარისხის განვითარების ეროვნულმა ცენტრმა ჰუმანიტარულ და სოციალურ მეცნიერებათა სკოლის (CSH) კლინიკური არტ-თერაპიის სამაგისტრო პროგრამას 4 წლიანი აკრედიტაცია მიანიჭა.

Tsinghua Berkley Institute-ის დელეგაციის ვიზიტი კავკასიის უნივეტსიტეტში

16 დეკემბერს, კავკასიის უნივერსიტეტის პრეზიდენტმა, ცინგუას ბერკლის ინსტიტუტის (Tsinghua Berkeley Institute) წარმომადგენლებს უმასპინძლა.

დეკ
შიდასასკოლო კონტესტი კავკასიის ტექნოლოგიების სკოლაში

კავკასიის ტექნოლოგიების სკოლაში ჩატარდა შიდასასკოლო კონტესტი პროგრამირებაში. ამოცანების ტესტირება მიმდინარეობდა informatics.ge ზე ტექნოლოგიების სკოლის სტუდენტის მიერ შექმნილი ამოცანათა ტესტირების სისტემის გამოყენებით.

დეკ
„აუდიტორული და საკონსულტაციო კომპანია Moore abc" კავკასიის უნივერსიტეტში

„აუდიტორული და საკონსულტაციო კომპანია Moore abc-ის აუდიტის მიმართულების მენეჯერებმა სოფო აბაიაძემ და გივი დოლიძემ კავკასიის უნივერსიტეტის ფინანსების, საბუღალტრო აღრიცხვისა და აუდიტის საგანმანათლებლო პროგრამების ფარგლებში სტუდენტებთან საჯარო ლექცია გამართეს, სადაც ისაუბრეს აუდიტორის და ბუღალტერის პროფესიის შინაარსსა და მნიშვნელობაზე, ასევე კომპანიაში დასაქმების პერსპექტივებზე.