სიახლეები

ივნ
SDG ინოვაციის აქსელერაციის პროგრამა ახალგაზრდა პროფესიონალებისთვის“ - მეოთხე ბანაკი

CU-ში ინოვაციების და მეწარმეობის ცენტრის და გაეროს გლობალური შეთანხმების საქართველოს ქსელის თანამშრომლობის ფარგლებში „მდგრადი განვითარების მიზნების (SDG) ინოვაციის აქსელერაციის პროგრამა ახალგაზრდა პროფესიონალებისთვის“ მეოთხე ბანაკი გაიმართა.

ივნ
მეცნიერებისა და ტექნოლოგიების ევროპული თანამშრომლობის ორგანიზაციის - „COST ასოციაცია“ COST ECO4ALL მმართველი კომიტეტის შეხვედრა პორტოში

11-12 ივნისს, კავკასიის უნივერსიტეტის ჰუმანიტარულ და სოციალურ მეცნიერებათა სკოლის პროფესორი გურანდა ჭელიძე მონაწილეობდა მეცნიერებისა და ტექნოლოგიების ევროპული თანამშრომლობის ორგანიზაციის - „COST ასოციაცია“ COST ECO4ALL მმართველი კომიტეტის წევრთა შეხვედრაში MC2 პორტოში.

ივნ
დისკუსია თემაზე -,,ჯანმრთელობის დაცვა, უფლება თუ პასუხისმგებლობა“

25 ივნისს, კავკასიის უნივერსიტეტში, გაიმართა დისკუსია თემაზე -,,ჯანმრთელობის დაცვა, უფლება თუ პასუხისმგებლობა“.

ივნ
კონკურსი: „კიბერუსაფრთხოების მომავალი ექსპერტი“

24 ივნისს, კავკასიის უნივერსიტეტში, სამეცნიერო კიბერუსაფრთხოების ასოციაციასთან ერთად გაიმართა კონკურსი: „კიბერუსაფრთხოების მომავალი ექსპერტი“, რომელშიც მონაწილეობას 10-12 კლასის მოსწავლეებისგან დაკომპლექტებული გუნდები იღებდნენ.

ივნ
საჯარო ლექცია თემაზე - საქართველოს ევროპეიზაციის პროცესში პოლიტიკოსთა არალიბერალური დისკურსების შესახებ

21 ივნისს, კავკასიის უნივერსიტეტში, გაიმართა საჯარო ლექცია -  საქართველოს ევროპეიზაციის პროცესში პოლიტიკოსთა არალიბერალური დისკურსების შესახებ.

ივნ
მენდელის უნივერსიტეტის წარმომადგენლების ვიზიტი კავკასიის უნივერსიტეტში

24 ივნისს, კავკასიის უნივერსიტეტს მენდელის უნივერსიტეტის, ჩეხეთის რესპუბლიკა, საერთაშორისო ოფისის წარმომადგენლები ეწვივნენ.

ივნ
ტრენინგი - უნივერსიტეტის მესამე მისია: გამოწვევები და პერსპექტივები

19-21 ივნისს, პროექტის „სამეწარმეო განათლება, გზა ინოვაციის, თანასწორობისა და ხარისხისკენ“ ფარგლებში ჩატარდა ტრენინგები თემაზე:  უნივერსიტეტის მესამე მისია: გამოწვევები და პერსპექტივები.  შეხვედრას უძღვებოდა კავკასიის უნივერსიტეტის საერთაშორისო აკრედიტაციის სამსახურისა და სტრატეგიული განვითარების დეპარტამენტის დირექტორი ირმა გრძელიძე.

ივნ
პრაქტიკული სემინარი თემაზე - რთული სტრატეგიული ამოცანების გადაწყვეტის მიდგომები

მმართველობითმა საკონსულტაციო კომპანიამ, "სინერჯი ჯგუფმა", კავკასიის უნივერსიტეტის სტუდენტებისთვის პრაქტიკული სემინარი ჩაატარა თემაზე - რთული სტრატეგიული ამოცანების გადაწყვეტის მიდგომები.

მწუხარების წერილი - ინან გალალი

კავკასიის უნივერსიტეტი ღრმა მწუხარებას გამოთქვამს CU-ის საპატიო დოქტორის, IAUP-ის მრჩეველთა საბჭოს თავმჯდომარის, Helnan Hotels-ის ქსელის დამფუძნებლის, გამოჩენილი საზოგადო და საგანმანათლებლო ფიგურის, წარმატებული ბიზნესმენის, ინან გალალის გარდაცვალების გამო.

ზიგმუნდ ფროიდის წიგნის - „სიზმრის ინტერპრეტაციის“ ქართული თარგმანის პრეზენტაცია

20 ივნისს, გამომცემლობა „დიოგენესთან“ თანამშრომლობით, გაიმართა ზიგმუნდ ფროიდის წიგნის - „სიზმრის ინტერპრეტაციის“ ქართული თარგმანის პრეზენტაცია.

ივნ
პარტნიორი უნივერსიტეტის წამომადგენლის ვიზიტი კავკასიის უნივერსიტეტში

17-21 ივნისს, კავკასიის უნივერსიტეტის საერთაშორისო ურთიერთობების დეპარტამენტმა შუა აღმოსავლეთის ტექნიკური უნივერსიტეტის, თურქეთი (Middle East Technical University, Turkey) წარმომადგენელს Erasmus + ადმინისტრაციული მობილობის პროგრამის ფარგლებში უმასპინძლა.

ივნ
კავკასიის უნივერსიტეტის ვიცე-პრეზიდენტი NIBES-ის ყოველწლიურ კონფერენციაზე

კავკასიის უნივერსიტეტის ვიცე-პრეზიდენტმა ირენა მელუამ, ბიზნესისა და ეკონომიკის სკოლების საერთაშორისო ასოციაციის (NIBES) რიგით 28-ე ყოველწლიურ კონფერენციასა და მმართველი საბჭოს შეხვედრაში მიიღო მონაწილეობა, რომელსაც რობერტ გორდონის უნივერსიტეტის, აბერდინის ბიზნესის სკოლამ უმასპინძლა  შოტლანდიაში.

ივნ
საჯარო ლექცია თემაზე: „უმბერტო ეკო და მხატვრული თარგმანი“

კავკასიის უნივერსიტეტში, ჩატარდა საჯარო ლექცია თემაზე: „უმბერტო ეკო და მხატვრული თარგმანი“.

პროექტი „გურჯაანის აკადემია - რეგიონული გასტრონომიული ჰაბი”- დაიწყო

პროექტი „გურჯაანის აკადემია - რეგიონული გასტრონომიული ჰაბი”- გურჯაანის გასტრონომიული აკადემიის და USAID-ის პროექტის ფარგლებში, 16-29 ივნისს კონდიტერის, მცხობელის და F&B მართვის მიმართულებით 9 ტრენერი, 2 კვირიან Training of Trainer-ის ტრენინგ კურსს გაივლის  ბასკეთის კულინარიის ცენტრში, ესპანეთში.

ივნ
კავკასიის უნივერსიტეტის ჟან მონეს წამყვანი ცენტრის ტრენინგი თბილისში

14-18 ივნისს, კავკასიის უნივერსიტეტის ჟან მონეს წამყვანმა ცენტრმა ევროკავშირის კანონმდებლობის ტრანსპოზიციისთვის (EUPOLTRANS) ჩაატარა რიგით მესამე ინტენსიური, მაღალი დონის ტრენინგ კურსი, “ევროკავშირის კანონმდებლობის ტრანსპოზიცია საქართველოში“.

ივნ
ალაბამას უნივერსიტეტის დელეგაციის ვიზიტი კავკასიის უნივერსიტეტში

16 ივნისს, კავკასიის უნივერსიტეტის პრეზიდენტმა, კახა შენგელიამ ალაბამას უნივერსიტეტის დელეგაციას უმასპინძლა.  ვიზიტის ფარგლებში კავკასიის უნივერსიტეტს სტუმრობდნენ ალაბამას უნივერსიტეტის  ხელოვნებისა და მეცნიერების პროფესორები:  ლიზა პაულოსკი, ტრისია მაკელროი და ედიშერ სავიცკი.

ივნ
პარტნიორი უნივერსიტეტის წარმომადგენლების ვიზიტი კავკასიის უნივერსიტეტში.

13-17 ივნისს, კავკასიის უნივერსიტეტის საერთაშორისო ურთიერთობების დეპარტამენტმა სოპოტის გამოყენებით მეცნიერებათა უნივერსიტეტის, პოლონეთი (Sopot University of Applied Sciences, Poland) წარმომადგენლებს Erasmus + ადმინისტრაციული მობილობის პროგრამის ფარგლებში უმასპინძლა.

ივნ
ტურიზმის სკოლის საბაკალავრო ნაშრომების დაცვა

10, 11 და 12 ივნისს, კავკასიის ტურიზმის სკოლის საბაკალავრო ნაშრომების ოფიციალური დაცვა გაიმართა.

ივნ
საერთაშორისო კონფერენცია “ორი იბერია - ევროპის ორი კარიბჭე”

13 ივნისს კავკასიის უნივერსიტეტმა “ორი იბერია - ევროპის ორი კარიბჭე” საერთაშორისო კონფერენციას უმასპინძლა. სამეცნიერო ფორუმი 12 ივნისს გაიხსნა ივ. ჯავახიშვილის სახელობის თბილისის სახელმწიფო უნივერსიტეტში. საქართველოს ორ უნივერსიტეტთან ერთად კონფერენციის ორგანიზატორია მადრიდის კომპულტენსეს უნივერსიტეტი.

ივნ
იოჰანესბურგის უნივერსიტეტის დელეგაციის ვიზიტი კავკასიის უნივერსიტეტში

იოჰანესბურგის უნივერსიტეტის (სამხრეთ აფრიკის რესპუბლიკა) დელეგაცია, პროფესორების კოსტა გეორღიუს და დიონ ჰელდენჰაისის შემადგენლობით (ჰუმანიტარულ მეცნიერებათა ფაკულტეტი, პოლიტიკისა და საერთაშორისო ურთიერთობების დეპარტამენტი), სამუშაო ვიზიტით ეწვივნენ კავკასიის უნივერსიტეტს.