მონაცემთა დაცვისა და GDPR-ის სეზონური სკოლა სტუდენტებისთვის, 2 სესია

18 მარტი 2024

ექსკლუზიური შესაძლებლობა აიმაღლოთ გამოცდილება მონაცემთა დაცვასა და GDPR რეგულაციებთან შესაბამისობის მიმართულებით.

ჩვენ მოხარულნი ვართ გამოვაცხადოთ DataSecSchool-ის (სესია 2) დაწყება, სეზონური საგანმანათლებლო ინიციატივა, რომელიც მიზნად ისახავს უზრუნველყოს სტუდენტები GDPR რეგულაციებისა და მონაცემთა დაცვის პრაქტიკის სრულფასოვანი გაგებით ევროკავშირის სტანდარტებზე დაყრდნობით.

DataSecSchool-ის შესახებ:

DataSecSchool გთავაზობთ სპეციალიზებულ სასწავლო პროგრამას, რომელიც შედგება ოთხი შემუშავებული კურსისგან, რომელიც მოიცავს ისეთ აუცილებელ თემებს, როგორიცაა კიბერჰიგიენა, სისტემის და ქსელის დაცვა, კრიპტოგრაფია და მონაცემთა დაცვა/GDPR შესაბამისობა. პროგრამა ორიენტირებულია პრაქტიკული უნარებისა და ინდუსტრიის მიმდინარე ცოდნის გადაცემაზე, პროგრამა იდეალურია სტუდენტებისთვის, რომელთაც სურთ აიმაღლონ გამოცდილება ამ სფეროში.

- ხანგრძლივობა: 80 აკადემიური საათი;

- მდებარეობა: კავკასიის უნივერსიტეტი;

- უფლებამოსილება: მოტივირებული სტუდენტები საქართველოს ნებისმიერი უნივერსიტეტიდან;

- მონაწილეთა მაქსიმალური რაოდენობა: 30.

შერჩევის პროცესი:

მონაწილეთა ხარისხის უზრუნველსაყოფად, შერჩევის პროცესი მოიცავს ორ ეტაპს:

1. სააპლიკაციო ფორმის შევსება (ხელმისაწვდომია მოცემული ბმულის საშუალებით);
  2. გასაუბრება ორგანიზატორებთან.

ვადები: 2024 წლის მარტი-მაისი.

სარეგისტრაციო ფორმა.

დამატებითი ინფორმაციისთვის და განაცხადის მისაღებად ეწვიეთ ჩვენს ვებგვერდს.