თემატიკა

ნაწილი პირველი

               

  • წესების გაცნობა სრული პროგრამის თეორიული და პრაქტიკული თავისებურებების შესახებ.

 

ტრენერი: ანდრია ქურასბედიანი

 

ხანგრძლივობა: 3 საათი


  • ტრეინინგის შიდა ორგანიზაციული სტრუქტურის ჩამოყალიბება (პრაქტიკული დავალება); ტექნიკური უზრუნველყოფა; ლოჯისტიკა.

 

ტრენერი: ანდრია ქურასბედიანი

 

ხანგრძლივობა: 6 საათი 


  • ბუფეტის გაწყობა, მომსახურება და მაგიდის ეტიკეტი სერვისის სახეობები.

 

ტრენერი: ნინო ახალაია   

 

2014 წლიდან ნინო ახალაია ხელმძღვანელობს თბილისის პროტოკოლის სკოლას. გავლილი აქვს ევროპის პროტოკოლის სკოლის (Europrotocol – The European School of Protocol) ტრენერერთა გადამზადების სასწავლო კურსი, რომლის წარმატებით დასრულების შემდეგ მიენიჭა სერთიფიცირებული ტრენერ-კონსულტანტის სტატუსი ბიზნეს ეტიკეტისა და საერთაშორისო პროტოკოლის საკითხებში. ევროპის პროტოკოლის სკოლა აკრედიტირებულია “ბრიტანული აკრედიტაციის საბჭოს” მიერ (British Accreditation Council for Independent Further & Higher Education (BAC) ), რომელიც წარმოადგენს უმაღლესი განათლების ხარისხის უზრუნველყოფის ევროპული ასოციაციის (ENQUA) სრულუფლებიან წევრს

 

ხანგრძლივობა: 3 საათი


  • დასუფთავება (Housekeeping); ხსნარების ინსტრუქცია; დალაგების სტანდარტები.

 

ტრენერი: ანდრია ქურასბედიანი

 

ხანგრძლივობა: 3 საათი


  • პრაქტიკული ლექცია - თეორიული მასალის პრაქტიკაში გავარჯიშებაა: ვახშმის ორგანიზება, დასუფთავება.

 

ტრენერი ანდრია ქურასბედიანი

 

ხანგრძლივობა:  3 სააათი


  • სტუმართან და ხელმძღვანელობასთან სწორი კომუნიკაცია, პროტოკოლის ჩამოყალიბება, დასუფთავება, ვახშამი.

 

ტრენერი: ანდრია ქურასბედიანი

 

ხანგრძლივობა: 3 საათი


  • პრაქტიკული ლექცია - გასვლითი საღამო რესტორან „ბარბარესთან“.

 

ტრენერი:  ანდრია ქურასბედიანი

 

ხანგრძლივობა: 3 საათი


  • დავალებების მიცემა

 

ტრენერი: ანდრია ქურასბედიანი

 

ხანგრძლივობა: 3 საათი


  • ეტიკეტი, დისციპლინარული საკითხები, მსახურის ფსიქოლოგია.

 

ტრენერი: ზურა ბაქრაძე -  3 წამყვანი რესტორნის მმართველი საქართველოში, 20 წლიანი გამოცდილება სარესტორო სფეროში.


 ნაწილი მეორე 

 

  • საქართველოს გასტრონომია, ქართული პროდუქტების ისტორია, ქართული კუთხური კერძები

 

ტრენერი: დალი ცატავა - გასტრონომიული კულტურის მკვლევარი. საქართველოს გასტრონომიული ასოციაციის პრეზიდენტი. საერთაშორისო კომპანია Business Infrastructure Solutionz-ის კონსულტანტი. ბიზნესისთვის საჭირო კარიერული უნარჩვევების ტრენერი. საერთაშორისო ჟურნალი Georgia to see - გასტრონომიული კულტურის შესახებ სამეცნიერო პოპულარული სტატიების ავტორი. ჟურნალ კული-Art ბლოგერი. სამეცნიერო საკვლევი თემა-„გასტრონომიული კულტურის სწავლება ქართულ საგანმანათლებლო სივრცეში“. რესტორნების „შავი ლომი“ და „ლეილა“ კონსულტანტი

 

ხანგრძლივობა:  3 საათი


  • სამზარეულოს აღწერილობა; კერძის შექმნის პრინციპები, სამზარეულოს და მენეჯერის კომუნიკაცია; რა საკითხებს უნდა მიაქციოს ყურადღება მენეჯერმა სამზარეულოში

 

ტრენერი: გურამ ბაღდოშვილი - 31 წლიანი გამოცდილება, კარიერა 13 წლის ასაკში დაიწყო, 16 წლის მოსკოვში წავიდა სასწავლებლად, 21 წლის  ასაკში რესტორანი ეუროპას შეფ მზარეული გახლდათ 3 წლის განმავლობაში, რის შემდეგაც 22 წელი ეუროპაში მოღვაწეობდა ძირითადად პორტუგალიაში, ახლა კი საქართველოშია მრავალი რესტორნის მენიუ აქვს შექმნილი, მისი საკვები ობიექტია „ჩვენი“.

 

ხანგრძლივობა: 3 საათი


  • ქართული მეღვინეობა, ღვინის ტექნოლოგია, ღვინის დეგუსტაცია

 

ტრენერი: გიორგი სოლომნიშვილი -გიორგი სოლომნიშვილი

 

შ.პ.ს: "სოლომნიშვილი ვაინერი" ენოლოგი - მფლობელი.

 

ხანგრძლივობა: 3 საათი


  • ტანგოს გაკვეთილი, სხეულის ენა, სწორი სიარული,

 

ტრენერი: კობა შონია ტანგოს აკადემიის დამფუძნებელი.

 

ხანგრძლივობა: 3 საათი


  • პრაქტიკული ლექცია - დაუთოვება, ფეხსაცმლის გაპრიალება, ხელსახოცების დაკეცვა.

 

ტრენერი: ანდრია ქურასბედიანი

 

ხანგრძლივობა: 3 საათი


  •  სერვისის პრაქტიკული გაკვეთილები, ბანკეტის სერვისი, ვახშმის საღამოს დაგეგმვა, მენიუს შედგენა

 

ტრენერი: ანდრია ქურასბედიანი

 

ხანგრძლივობა: 15 საათი


  • ყველის ენოლოგია, ყველის ისტორია, ყველის სახეობები, ყველის დეგუსტაცია

 

ტრენერი: ანა მიქაძე - ქართული ყველის ამღორძინებელი.

 

ხანგრძლივობა: 3 სთ


  • მაღალ ალკოჰოლიან სასმელები

 

რენერი:  გიგა ხატიაშვილი -ვისკის მოყვარულთა პირველი კავკასიური კლუბის დამფუძნებელი. დიზაინერი/ბრენდ-არქიტექტორი/მეწარმე ბრენდ მიდამოს ავტორი და დამფუძნებელი.

 

ხანგრძლივობა: 3 საათი


  • სერვისის ფილოსოფია და საფუძვლები, დროის მართვა. პრაქტიკული სამუშაოები, ვახშამი.

 

ტრენერი: ანდრია ქურასბედიანი

 

ხანგრძლივობა: (3 საათი)


  • ყავის ისტორია, რა არის ყავა, ყავის მახასიათებლები, ყავის დეგუსტაცია

 

ტრენერი: გიორგი აივაზიანი - დამფუძნებელი  Coffee LAB • ყავის ლაბორატორია

 

ხანგრძლივობა: 3 საათი 


  • კერძის შექმნის მასტერკლასი, ვახშამი

 

ტრენერი: გიორგი სარაჯიშვილი. - ბრენდ შეფი კომპანია „გასტრონავტში“. ერთ-ერთი გამორჩეული ჩეფი საქართველოში 24 წლიანი სამუშაო გამოცდილებით, გიორგის შექმნილი აქვს 10-ზე მეტი მენიუ საუკეთესო რესტორნებსა და სასტუმროებში საქართველოში. გიორგის კარიერის განვითარება დაიწყო საზღვარგარეთ მისი ერთ ერთი დიდი პროექტი იყო ამსტერდამში ჯეიმი ოლივერის რესტორანში „Fifteen” სადაც მან დიდი გამოცდილება მიიღო. მას ასევე სამუშაო გამოცდილება მიღებული აქვს ესპანეთში, მოსკოვში და პარიზში.

 

ხანგრძლივობა: 3 საათი


  • მოწვეული სტუმარი ადამიანების მენეჯმენტი

 

ხანგრძლივობა: (3 საათი)


ნაწილი მესამე

 

 ცოდნის შეფასება

 

  • ფორმალური ვახშამი

 

ტრენერი: ანდრია ქურასბედიანი

 

ხანგრძლივობა: 12 საათი


  • ბატონი „ნიკას“ რესტორნის პრეზენტაცია

 

ტრენერი: ანდრია ქურასბედიანი

 

ხანგრძლივობა: 3 საათი  (15 წუთი 2 ადმაიანი თითოეულს)


  • სერვისის გამოცდა (სილვერ სერვისი, ღვინის დასხმა, მაგიდის გაწყობა დეკორაციები)

 

ტრენერი: ანდრია ქურასბედიანი

 

ხანგრძლივობა: 3 საათი ( 15 წუთი თითოეულ ადამიანს )


  • წინასწარი მენიუს შედგენა

 

ტრენერი: ანდრია ქურასბედიანი  

 

ხანგრძლივობა: 2 საათი


  • გამოცდა სრული ტრეინინგის განმავლობაში მიღებულ ცოდნაზე

 

ტრენერი: ანდრია ქურასბედიანი 

 

ხანგრძლივობა: 3 საათი


  • დიპლომების გადაცემის ცერემონიალი „ბარბარესთან“.