ტრენინგი - აკადემიური წერა: სწავლება და თანამედროვე ტენდენციები

12-14 ივლისს, კავკასიის უნივერსიტეტში, ჩატარდა ტრენინგი „აკადემიური წერა.

აგვ
გამოყენებითი კვლევებისათვის სახელმწიფო სამეცნიერო გრანტების კონკურსი

გაცნობებთ, რომ შოთა რუსთაველის საქართველოს ეროვნული სამეცნიერო ფონდი აცხადებს გამოყენებითი კვლევებისათვის სახელმწიფო სამეცნიერო გრანტების 2018 წლის კონკურსს.

აგვ
უცხოეთში მოღვაწე თანამემამულეთა მონაწილეობით ერთობლივი კვლევებისათვის სამეცნიერო გრანტების კონკურსი

გაცნობებთ, რომ შოთა რუსთაველის საქართველოს ეროვნული სამეცნიერო ფონდი აცხადებს უცხოეთში მოღვაწე თანამემამულეთა მონაწილეობით ერთობლივი კვლევებისათვის სამეცნიერო გრანტების 2018 წლის კონკურსს.

სსიპ - შოთა რუსთაველის საქართველოს ეროვნული სამეცნიერო ფონდის ჯილდო 2018 წლის საუკეთესო ახალგაზრდა მეცნიერთა და მეცნიერთა ჯგუფებისათვის

გაცნობებთ, რომ გამოცხადდა კონკურსი შოთა რუსთაველის საქართველოს ეროვნული სამეცნიერო ფონდის ჯილდო 2018 წლის საუკეთესო ახალგაზრდა მეცნიერთა და მეცნიერთა ჯგუფებისათვის.

გლაზგოს კალედონიის წარმომადგენლის ვიზიტი

6 ივლისს, კავკასიის უნივერსიტეტმა გლაზგოს კალედონიის უნივერსიტეტის წარმომადგენელს, პაბლო ალონსოს უმასპინძლა.

Roland Zarzitski Visits Caucasus University

On June 18, 2018 the Vice-Rector in Academic Affairs of Cellegium Civitas, Polland, Dr. Roland Zarzitski was invited by the Jean Monnet Professor Dr. Sergi Kapanadze to speak in front of EU studies students at Caucasus School of Governance.

მაი
European Union: Challenges and Prospects

On May 29, 2018 Caucasus School of Governance held a Conference titled European Union: Challenges and Prospects.

სატენდერო განცხადება ტექნიკის შესყიდვაზე

კავკასიის უნივერსიტეტი აცხადებს ტენდერს ტექნიკის შესყიდვაზე პროექტის - ”Creation of the Graduate Curricula in Peace Studies in Georgia” (PESTUGE) ქართველი პარტნიორი უნივერსიტეტებისათვის.

სატენდერო განცხადება წიგნების შესყიდვაზე

კავკასიის უნივერსიტეტი აცხადებს ტენდერს წიგნების შესყიდვაზე პროექტის - ”Creation of the Graduate Curricula in Peace Studies in Georgia” (PESTUGE) ქართველი პარტნიორი უნივერსიტეტებისათვის.

ფუნდამენტური კვლევებისათვის სახელმწიფო სამეცნიერო გრანტების კონკურსი

გაცნობებთ, რომ შოთა რუსთაველის საქართველოს ეროვნული სამეცნიერო ფონდი აცხადებს ფუნდამენტური კვლევებისათვის სახელმწიფო სამეცნიერო გრანტების კონკურსს