კავკასიის უნივერსიტეტის პრეზიდენტი "NIBES"-ის საერთაშორისო ასოციაციის შეკრებაზე

11 იანვარი
, რომელიც პარტნიორი ქვეყნის უნივერსიტეტებს შორის სამუშაო შეხვედრებს ითვალისწინებს.

შეხვედრაზე 14 უნივერსიტეტის 21 წევრი იყო წარმოდგენილი, მათ შორის კავკასიის უნივერსიტეტი, რომელიც 2007 წლიდან ასოციაციის წევრია.

ასოციაციის შეხვედრის ფარგლებში, კავკასიის უნივერსიტეტის პრეზიდენტი - კახა შენგელია შეხვდა Yonsei University-ს პრეზიდენტს Yong-Hak Kim და ESAN University-ს პრეზიდენტს Jorge Talavera. უნივერსიტეტის პრეზიდენტებმა სამომავლო თანამშრომლობაზე ისაუბრეს.

"NIBES"–ის საერთაშორისო ასოციაციის ყოველწლიური შეკრება, სხვადასხვა ქვეყანაში ტარდება და პარტნიორ უნივერსიტეტებს მასპინძლობს. შეხვედრის მიზანია ერთობლივი აკადემიური პროგრამების მხარდაჭერა.

მომდევნო შეხვედრას ბრაზილიის უნივერსიტეტი - "BRAZILIAN SCHOOL OF PUBLIC AND BUSINESS ADMINISTRATION" უმასპინძლებს.

{phocagallery view=category|categoryid=825|limitstart=0|limitcount=0}