ანონსების სვეტი

იან
საუბრები ლიბრარეაში - “იუმორი და სოციუმი“

27 თებერვალს,  17:00 საათზე, კავკასიის უნივერსიტეტის წიგნის მაღაზია „ლიბრარეაში“ ჟურნალისტ მიშა მშვილდაძის და ქართული ფილოლოგიის პროგრამის სტუდენტის ლევან კაკლიანის სალონური საუბრები გაიმართება.

იან
სამაგისტრო პროგრამების პრეზენტაცია

28 იანვარს 12:00 საათზე, კავკასიის უნივერსიტეტის კამპუსში, სამაგისტრო პროგრამებით დაინტერესებული აპლიკანტებისთვის საინფორმაციო შეხვედრა გაიმართება.

GDPR სასწავლო პროგრამის პრეზენტაცია Data-Sec-School-ში

GDPR სასწავლო პროგრამის პრეზენტაცია DataSecSchool-ში გაიმართება 2 თებერვალს, 18:00 საათზე, Jean Monnet Module Project-ის ფარგლებში. ღონისძიება ჩატარდება ონლაინ რეჟიმში.

საინფორმაციო შეხვედრა აბიტურიენტებისთვის

2 თებერვალს, 16:00 საათზე, აბიტურიენტებისთვის 2023 წლის პირველი საინფორმაციო შეხვედრა გაიმართება, რომელზე დასწრებაც შეუძლია ნებისმიერ მსურველს.

თებ
აბიტურიენტებს მედიის სკოლისგან! CSM-ის ბლოგერების კონკურსი

თუ ხარ აბიტურიენტი და გიყვარს წერა,თუ გაინტერესებს ბლოგერობა, ამბების მოყოლა ან ანალიტიკური სტატიების წერა,თუ გსურს, შენმა ნაწერმა მოგიტანოს სტიპენდია კავკასიის უნივერსიტეტის მედიის სკოლაში.

თებ
ვორკშოპი აბიტურიენტებისთვის - რა არის სოციოლოგის პროფესია და როგორ ჩავატაროთ კვლევა

15 თებერვალს, 15:30 საათზე, კავკასიის უნივერსიტეტის C9 აუდიტორიაში, გაიმართება ვორკშოპი სოციოლოგიით დაინტერესებული აბიტურიენტებისთვის, თემაზე: „რა არის სოციოლოგის პროფესია და როგორ ჩავატაროთ კვლევა“.

თებ
კონკურსი აბიტურიენტებისთვის - ვირტუალური მოგზაურობა დროსა და სივრცეში

22 თებერვალს, 12:00 საათზე, კავკასიის უნივერსიტეტის საკონფერენციო დარბაზში, ტურიზმის სკოლის პროგრამებით დაინტერესებული აბიტურიენტებისთვის გაიმართება კონკურსი - ვირტუალური მოგზაურობა დროსა და სივრცეში.

თებ
კონკურსი - „კიბერუსაფრთხოების მომავალი ექსპერტი“

კავკასიის უნივერსიტეტი სამეცნიერო კიბერუსაფრთხოების ასოციაციასთან ერთად მართვას კონკურს: „კიბერუსაფრთხოების მომავალი ექსპერტი“.

მარ
კავკასიის უნივერსიტეტის მერვე წლიური სამეცნიერო კონფერენცია

2023 წლის 15-16 მარტს, კავკასიის უნივერსიტეტი უმასპინძლებს მერვე წლიურ სამეცნიერო კონფერენციას.

მაი
კავკასიის უნივერსიტეტის 2023 წლის სასკოლო სტუდენტური სამეცნიერო კონფერენციები

კავკასიის უნივერსიტეტის, 2023 წლის სასკოლო სამეცნიერო კონფერენცია იწყება, რომელშიც მონაწილეობის მიღება შეუძლიათ, უნივერსიტეტის სამივე საფეხურის: ბაკალავრიატის, მაგისტრატურისა და დოქტორანტურის სტუდენტებს.