ოქტ
CST-ის პროფესორი წლის საუკეთესო ახალგაზრდა მეცნიერია

კავკასიის ტექნოლოგიების სკოლის პროფესორი, კიბერუსაფრთხოების მიმართულების ხელმძღვანელი, მაქსიმ იავიჩი 2018 წლის საუკეთესო ახალგაზრდა მეცნიერად დასახელდა.

გასვლითი ლექცია საქართველოს პარლამენტში

10 ოქტომბერს,  კავკასიის  სახელმწიფო მართვის სკოლის სტუდენტებს ჩუტარდათ გასვლითი ლექცია საქართველოს პარლამენტში.

გასვლითი ლექცია ჭილის ტბაზე

7 ოქტომბერს, კავკასიის უნივერსიტეტის ტურიზმის სკოლის მეოთხე კურსის სტუდენტებს ჩაუტარდათ გასვლითი, შემეცნებითი ლექცია თბილისის შემოგარენში.

ოქტ
საჯარო ლექცია- „ასაკობრივი კრიზისები, მათი გამოვლინებები და გავლენა ბავშვის შემდგომ განვითარებაზე“

6 ოქტომბერს, ახალგაზრდა ფსიქოლოგთა კლუბის ორგანიზებით გაიმართა საჯარო ლექცია თემაზე „ასაკობრივი კრიზისები, მათი გამოვლინებები და გავლენა ბავშვის შემდგომ განვითარებაზე.“

CU რა? სად? როდის?

6 ოქტომბერს, კავკასიის უნივერსიტეტის კამპუსში ეკონომიკის სკოლის ორგანიზებით CU რა? სად? როდის? 2018 გაიმართა.

ოქტ
CSG-ის მაგისტრანტების ვიზიტი სს „საქართველოს სახელმწიფო ელექტროსისტემის“ სათაო ოფისში და ქვესადგურში „დიდუბე 220“

5 ოქტომბერს კავკასიის უნივერსიტეტის სახელმწიფო მართვის სკოლის მაგისტრანტები ენერგეტიკული უსაფრთხოების საკითხების შესახებ ცნობიერების ამაღლების მიზნით „საქართველოს სახელმწიფო ელექტროსისტემის“, სათაო ოფისს ესტუმრნენ.

ოქტ
საორიენტაციო შეხვედრა საგარეო ურთიერთობების დეპარტამენტთან

5 ოქტომბერს, კავკასიის უნივერსიტეტის საგარეო ურთიერთობების დეპარტამენტის წარმომადგენლებმა, ბაკალავრიატისა და მაგისტრატურის საფეხურის სტუდენტებისათვის საორიენტაციო შეხვედრა გამართეს.

University of St Andrews-ის წარმომადგენლის ვიზიტი კავკასიის უნივერსიტეტში

5 ოქტომბერს, კავკასიის უნივერსიტეტის ბიზნესის სკოლის სტუდენტებისთვის University of St Andrews-ის სამაგისტრო პროგრამების დირექტორმა და მენეჯმენტის სკოლის პროფესორმა, ჯული ბრუქსმა პრეზენტაცია გამართა.

ერიკ ლივნის წარდგენა

4 ოქტომბერს, CU კამპუსში კავკასიის უნივერსიტეტის პრეზიდენტმა, კახა შენგელიამ თავისი უფროსი მრჩეველი, ISET-ის ყოფილი პრეზიდენტი, ერიკ ლივნი წარადგინა.

მეცნიერებისა და ინოვაციების ფესტივალი 2018

22-30 სექტემბერს, კავკასიის უნივერსიტეტში მეცნიერების და ინოვაციების ფესტივალის ფარგლებში სხვადასხვა ღონისძიება გაიმართა.

CSL სადისერტაციო ნაშრომის დაცვა

29 სექტემბერს, კავკასიის უნივერსიტეტში კავკასიის სამართლის სკოლის დოქტორანტის, თამარ გეგელიას სადისერტაციო ნაშრომის დაცვა გაიმართა.

მსოფლიო განათლების დღე 2018

28-30 სექტემბერს, ჩინეთში მსოფლიო განათლების დღე 2018 იმართება.

სექ
CSL - თემატური სასემინარო ნაშრომების დაცვა

26-27 სექტემბერს, კავკასიის უნივერსიტეტში კავკასიის სამართლის სკოლის დოქტორანტების სასემინარო ნაშრომების დაცვა გაიმართა.

IAUP-ის სამუშაო შეხვედრა ირანში

24-26 სექტემბერს, ირანში იმართება  სამუშაო შეხვედრები 2019 წლის დასაწყისში IAUP-ის რეგიონული შეხვედრისა და კონფერენციის დასაგეგმად ისპაჰანში.

კონფერენციის ნაშრომების კრებულის პრეზენტაცია

22 სექტემბერს, კავკასიის უნივერსიტეტში სამეცნიერო კონფერენციის „ახალი ეპოქის დასაწყისი - საქართველოს დემოკრატიული რესპუბლიკა (1918-1921)“ ნაშრომების კრებულის პრეზენტაცია გაიმართა.

სექ
შეხვედრა ვაშინგტონის და ჯეფერსონის კოლეჯის წარმომადგენელთან

21 სექტემბერს, კავკასიის ჰუმანიტარულ და სოციალურ მეცნიერებათა სკოლის დეკანმა, დავით ნატროშვილმა და საგარეო ურთიერთობების დეპარტამენტის დირექტორმა, ირენა მელუამ, ვაშინგტონის და ჯეფერსონის კოლეჯის პროფესორს, მაიკლ შაუგნესს უმასპინძლეს.

პირველკურსელთა წვეულება

16 სექტემბერს, კავკასიის უნივერსიტეტში პირველკურსელთა წვეულება გაიმართა.

ჰორიზონტ 2020-ის პროექტის შეხვედრა

18 სექტემბერს კავკასიის უნივერსიტეტმა უმასპინძლა ევროკავშირის კვლევისა და ინოვაციის  პროგრამა, ჰორიზონტ 2020-ის ფარგლებში დაფინანსებული პროექტს.

სექ
შეხვედრა - აკადემიური წერის სილაბუსის განახლება და მუდლის და თარნითინის სისტემების დანერგვა

11 სექტემბერს, კავკასიის უნივერსიტეტში, ერაზმუს + ინსტიტუციური განვითარების პროექტ - „აკადემიური კეთილსინდისიერება ხარისხიანი სწავლისა და სწავლებისთვის ქართულ უმაღლეს საგანმანათლებლო დაწესებულებებში (INTEGRITY)" ფარგლებში, შეხვედრა გაიმართა

სექ
სტუდენტთა ადგილების ზღვრული რაოდენობის გაზრდის მოთხოვნა დაკმაყოფილდა

10 სექტემბერს, განათლების ხარისხის განვითარების ეროვნული ცენტრის გადაწყვეტილებით, კავკასიის უნივერსიტეტისთვის სტუდენტთა ადგილების ზღვრული რაოდენობის გაზრდის მოთხოვნა დაკმაყოფილდა.