პრე-აქსელერაციის პროგრამა სამცხე-ჯავახეთში იწყება

სამცხე-ჯავახეთში რეგისტრირებული ხარ, გაქვს ინოვაციური სტარტაპ იდეა და არ იცი როგორ აქციო შენი იდეა ნამდვილ ბიზნესად? მაშინ, ეს პროგრამა შენთვისაა!

საჯარო პოლიტიკის პილოტური ინიციატივები ახალგაზრდების ჩართულობისა და მენტორისთვის

13 ივლისს, კავკასიის უნივერსიტეტში, საქართველოს პოლიტიკის ინსტიტუტის საჯარო პოლიტიკის ანალიზის ცენტრის (PPAHub) ფარგლებში, დისკუსია და პოლიტიკის ნარკვევების საჯარო პრეზენტაცია ჩატარდა.

„სტარტაპის გზა: იდეიდან ინვესტიციამდე“

15 ივლისს, ჩატარდა მეორე ტრენინგი - სტარტაპ იდეის გენერაცია, ვალიდაცია და დახვეწა - პრობლემაზე ორიენტირებული პროდუქტები, რომელსაც უძღვებოდა ინოვაციების და მეწარმეობის ცენტრის მენეჯერი, კავკასიის უნივერსიტეტის კურსდამთავრებული და მოწვეული ლექტორი, ირაკლი სვანიძე.

საინფორმაციო შეხვედრა პრე-აქსელერატორი სამცხე-ჯავახეთში

9 ივლისს, სამცხე-ჯავახეთის სახელმწიფო უნივერსიტეტში გაიმართა სამცხე-ჯავახეთის პრე-აქსელერაციის პროგრამის საინფორმაციო შეხვედრა, სადაც დაინტერესებულ პირებს შესაძლებლობა ჰქონდათ  პროგრამასთან დაკავშირებით მიეღოთ დეტალური, ამომწურავი ინფორმაცია.

ტრენერების ტრენინგი ბასკეთის კულინარიულ ცენტრში

16-29 ივნისს, ესპანეთში, სან სებასტიანში, ბასკურ კულინარიულ ცენტრში გაიმართა ტრენერების ტრენინგის ორკვირიანი პროგრამა, ტრენინგი ჩაატარეს 2011 წელს, დაარსებული მონდრაგონის უნივერსიტეტის ცნობილმა მზარეულებმა.

CSM-ის სამაგისტრო ნაშრომების დაცვა

9, 10 და 11 ივლისს, კავკასიის მედიის სკოლის სტრატეგიული კომუნიკაციის სტუდენტებმა სამაგისტრო ნაშრომები დაიცვეს.

„სტარტაპის გზა: იდეიდან ინვესტიციამდე“

კავკასიის უნივერსიტეტის ინოვაციების და მეწარმეობის ცენტრის ორგანიზებით, საქართველოში მოქმედი ყველა უმაღლესი საგანმანათლებლო დაწესებულების სტუდენტებისთვის, ტარდება ტრენინგების სერია, სახელწოდებით „სტარტაპის გზა: იდეიდან ინვესტიციამდე “.

CSE-ის ეკონომიკის ინგლისურენოვანი სადოქტორო პროგრამის დოქტორანტის, ლელა სერებრიაკოვას სადოქტორო ნაშრომის დაცვა

11 ივლისს, კავკასიის უნივერსიტეტში ეკონომიკის სკოლის ეკონომიკის ინგლისურენოვანი სადოქტორო პროგრამის სტუდენტის, ლელა სერებრიაკოვას სადისერტაციო ნაშრომის დაცვა გაიმართა.

GGC-ის საერთაშორისო შეხვედრა თამაშების განვითარების შესახებ

კავკასიის უნივერსიტეტმა უმასპინძლა GGC-ის საერთაშორისო შეხვედრას თამაშების განვითარების შესახებ.

კავკასიის განათლების სკოლამ, დაწყებითი პედაგოგიკის პროგრამის ფარგლებში, ქ. თბილისის 105-ე საჯარო სკოლასთან პარტნიორობით ა.წ. 9 ივლისს, ჩაატარა მეორე სადისკუსიო რაუნდი თემაზე „მოქალაქეობის კომპეტენცია და მოსწავლის პერსპექტივები შრომის ბაზარზე“.

CSB-ის მენეჯმენტის ინგლისურენოვანი სადოქტორო პროგრამის დოქტორანტის, მიხეილ ნონიკაშვილის სადოქტორო ნაშრომის დაცვა

9 ივლისს, კავკასიის უნივერსიტეტში ბიზნესის სკოლის მენეჯმენტის ინგლისურენოვანი სადოქტორო პროგრამის სტუდენტის, მიხეილ ნონიკაშვილის სადისერტაციო ნაშრომის დაცვა გაიმართა.

პროფესორი თენგიზ ვერულავა SCOPUS-ში ინდექსირებული საერთაშორისო სამეცნიერო ჟურნალის სარედაქციო საბჭოს წევრად აირჩიეს

კავკასიის უნივერსიტეტის პროფესორი თენგიზ ვერულავა საერთაშორისო სამეცნიერო რეფერირებადი ჟურნალის Home Health Care Management & Practice სარედაქციო საბჭოს წევრად აირჩიეს.

პროექტ Re Direction-ის ფოკუს ჯგუფის შედეგები

კავკასიის უნივერსიტეტში Erasmus+”-ის ინსტიტუციური განვითარების პროექტ: “RE-DIRECTION – Redefining Higher Education on a digital context, while promoting a common, inclusive and sustainable framework based on EU best practices and policy recommendations”ფარგლებში ჩატარდა კვლევა, რომლის მიზანი იყო შეესწავლა  ქვეყნის განათლების სისტემის დიჯიტალიზაცია, მდგრადობა და ინკლუზიურობა.

CSB-ის მენეჯმენტის ინგლისურენოვანი სადოქტორო პროგრამის დოქტორანტის, ფრედ კატონგოლე კასირიეს სადოქტორო ნაშრომის დაცვა

8 ივლისს, კავკასიის უნივერსიტეტში, ბიზნესის სკოლის მენეჯმენტის ინგლისურენოვანი სადოქტორო პროგრამის სტუდენტის, ფრედ  კატონგოლე კასირიეს სადისერტაციო ნაშრომის - "Industry and University relations: An analysis of the interests, perceptions, and approaches of Companies in Georgia" საჯარო დაცვა გაიმართა.

CSB-ის მენეჯმენტის ინგლისურენოვანი სადოქტორო პროგრამის დოქტორანტის, იაშარ იბრაგიმოვის სადოქტორო ნაშრომის დაცვა

5 ივლისს, კავკასიის უნივერსიტეტში,  ბიზნესის სკოლის მენეჯმენტის ინგლისურენოვანი სადოქტორო პროგრამის სტუდენტის, იაშარ იბრაგიმოვის სადისერტაციო ნაშრომის დაცვა გაიმართა.

კონკურსი საჯარო მმართველობის თანამედროვე ელექტრონული ქართულენოვანი პუბლიკაციების შესაქმნელად

კავკასიის უნივერსიტეტი აცხადებს კონკურსს საჯარო მმართველობის თანამედროვე ელექტრონული ქართულენოვანი პუბლიკაციების შესაქმნელად.

CSE-ის ეკონომიკის ინგლისურენოვანი სადოქტორო პროგრამის დოქტორანტის, ჰაქ მუნში მასუდულის სადოქტორო ნაშრომის დაცვა

5 ივლისს, კავკასიის უნივერსიტეტში  ეკონომიკის სკოლის ეკონომიკის ინგლისურენოვანი სადოქტორო პროგრამის სტუდენტის, ჰაქ მუნში მასუდულის სადისერტაციო ნაშრომის -" Food Security and Food System Resilience in Crises: A review of Political Economy” საჯარო დაცვა გაიმართა.

კავკასიის უნივერსიტეტი რეგიონული პრე-აქსელერატორის კონკურსის გამარჯვებულია

კავკასიის უნივერსიტეტი საქართველოს ინოვაციებისა და ტექნოლოგიების სააგენტოს (GITA) რეგიონული პრე-აქსელერატორის კონკურსის გამარჯვებულია.

CSB-ის მენეჯმენტის ინგლისურენოვანი სადოქტორო პროგრამის დოქტორანტის, ნინო ბერიშვილის სადოქტორო ნაშრომის დაცვა

4 ივლისს, კავკასიის უნივერსიტეტში ბიზნესის სკოლის მენეჯმენტის ინგლისურენოვანი სადოქტორო პროგრამის სტუდენტის, ნინო ბერიშვილის სადისერტაციო ნაშრომის დაცვა გაიმართა.

გდანსკის უნივერსიტეტის წარმომადგენლების ვიზიტი კავკასიის უნივერსიტეტში

2 ივლისს, ერაზმუს+ ადმინისტრაციული პერსონალის მობილობის პროგრამის ფარგლებში, კავკასიის უნივერსიტეტს გდანსკის უნივერსიტეტის, პოლონეთი (University of Gdansk), ეკონომიკის ფაკულტეტის წარმომადგენლები ეწვივნენ.