მეექვსე სტუდენტური საერთაშორისო სამეცნიერო კონფერენცია

11 იანვარი
: ,,სამხრეთ კავკასიის ევროინტეგრაციის პერსპექტივები''.
მომხსენებლები განაწილდნენ ოთხ სექციაში: თანამედროვე ევროპული სახელმწიფოს მშენებლობა, მოწინავე ეკონომიკური, მართვის, მარკეტინგული მეთოდებისა და მიდგომების დანერგვა ბიზნესში, კანონმდებლობის ევროპულ სტანდარტებთან მორგება, თანამედროვე ტექნოლოგიებისა და ინოვაციური პოტენციალის ზრდა.

მოდერატორებად მოწვეულნი იყვნენ ცნობილი სპეციალისტები საქართველოსა და ესტონეთის უნივერსიტეტებიდან.

კონფერენციაზე მოხსენებებით წარდგნენ სტუდენტები საქართველოს, პოლონეთის , უკრაინისა და სომხეთის უნივერსიტეტებიდან.

სექციების მიხედვით გამოვლინდნენ გამარჯვებულები:

პირველი სექცია: "თანამედროვე ევროპული სახელმწიფოს მშენებლობა":
1 ადგილი - Michal Szczelina – (Jagellonian University)
2 ადგილი - Lida Mnatsakanyan – (Slavonic University)
3 ადგილი - ხატია ჩიქოვანი ( კავკასიის უნივერსიტეტი, სახელმწიფო მართვის სკოლა)

მეორე სექცია : "კანონმდებლობის ევროპულ სტანდარტებთან ჰარმონიზაცია":
1 ადგილი - თამარ ფაცაცია (კავკასიის უნივერსიტეტი, კავკასიის სამართლის სკოლა)
2 ადგილი – გვანცა ქოქოშვილი (კავკასიის უნივერსიტეტი, სახელმწიფო მართვის სკოლა)
3 ადგილი - თამარ გვასალია (კავკასიის უნივერსიტეტი, კავკასიის სამრთლის სკოლა)

მესამე სექცია: "მოწინავე ეკონომიკური, მართვის, მარკეტინგული მეთოდებისა და მიდგომების დანერგვა ბიზნესში"; მეოთხე სექცია : "თანამედროვე ტექნოლოგიებისა და ინოვაციური პოტენციალის ზრდა".
1 ადგილი - Michael Barsegyan - (Slavonic University)
2 ადგილი - Lilit Okhikyan - (Slavonic University)
3 ადგილი კი გაინაწილეს სტუდენტებმა სომხეთიდან და საქართველოდან Alexander Petrosyan (Slavonic University) და სალომე გორგიაშვილი (კავკასიის უნივერსიტეტი, კავკასიის ჰუმანიტარულ და სოციალური მეცნიერებების სკოლა).

გამარჯვებულებსა და მონაწილეებს გადაეცათ სერტიფიკატები და საჩუქრები.

კონფერენციის დახურვის ცერემონიის შემდეგ სტუდენტები ესტუმრნენ ქალაქ მცხეთას და მოინახულეს სვეტიცხოვლის საკათედრო ტაძარი.

{phocagallery view=category|categoryid=558|limitstart=0|limitcount=0}