სარესტორნო საქმის მენეჯმენტი
- რესტორნის შექმნის ისტორია;
- საკვები ობიექტი 21 საუკუნეში; ბრენდინგი, გარემო, სოციალური მედეა, საკვები, მომსახურეობა;
- რესტორნის მართვის საფუძვლები; სტრუქტურის ჩამოყალიბება, მართვის მექანიზმები, ერთი სამუშაო დღე რესტორანში;
- კითხვა-პასუხი;
ტრენერი - ანდრია ქურასბედიანი
ხანგრძლივობა - 3 საათი (1 შეხვედრა)
ღონისძიების მენეჯმენტი
- დამკვეთის მოთხოვნის გაანალიზება,
- ღონისძიების დაგეგმვა,
- ბიუჯეტის და შეთავაზების გაკეთება,
- ღონისძიების საოპერაციო ნაწილის მართვა.
ტრენერი - ნინო პატარიძე
ხანგრძლივობა - 6 საათი (2 შეხვედრა)
კვებისა და სასმელების მენეჯმენტი
- მენიუს შერჩევა ბაზრის მოთხოვნებისა და რესტორნის თემატიკის გათვალისწინებით;
- საკვებისა და სასმელების ღირებულების განსაზღვრა;
- სტანდარტული რეცეპტები;
- ეფექტური კონტროლის სისტემის შემუშავება;
- ფასების დაწესების სტრატეგიები;
- პროდუქტის შესყიდვის, მიღების, შენახვის და მომზადების პროცედურები;
- შრომის ღირებულების განსაზღვრა დარბაზისა და სამზარეულოს პერსონალისთვის;
- ყოველი თვის ბოლოს პროდუქტის ნაშთების აღწერის პროცედურა.
ტრენერი - ილია განანელიძე
ხანგღძლივობა 6 საათი (2 შეხვედრა)