სიახლეები

აპრ
სასტიპენდიო პროგრამები - აზერბაიჯანის ხაზარის უნივერსიტეტი

აზერბაიჯანის ხაზარის უნივერსიტეტში (Khazar University, Azerbaijan) გამოცხადდა სასტიპენდიო პროგრამები 2024/2025 აკადემიური წლისათვის.

ფრანკოფონიის საზაფხულო სკოლის პროგრამა

რუმინეთის საერთაშორისო ფრანკოფონიის ორგანიზაციისა და ბუქარესტის პოლიტექნიკური უნივერსიტეტის თანამშრომლობის ფარგლებში ცხადდება მიღება ფრანკოფონიის საზაფხულო სკოლის პროგრამაზე საერთაშორისო ურთიერთობების მიმართულებით (1-5 ივლისი).

საზაფუხლო სკოლა - Warsaw School of Economics

გაცნობებთ, რომ ვარშავას ეკონომიკის სკოლა, პოლონეთი (Warsaw School of Economics, Poland) აცხადებს აპლიკაციების მიღებას საზაფხულო სკოლაში მონაწილეობისთვის. (1-12 ივლისი)

აპრ
მაქს ვებერის ფონდის საქართველოს ოფისის სტიპენდია

მაქს ვებერის ფონდის საქართველოს ოფისი იწყებს განაცხადების მიღებას სტიპენდებზე 1-2 თვიანი კვლევებისთვის გერმანიაში.

ივნ
CU-ის ასოცირებული პროფესორის ვიზიტი ზაარლანდის უნივერსიტეტის ევროპის ინსტიტუტში

კავკასიის უნივერსიტეტის ასოცირებული პროფესორი, სამართლის დოქტორი ნინო ხარიტონაშვილი ზაარლანდის უნივერსიტეტის ევროპის ინსტიტუტს ესტუმრა.

ივნ
სამართლის სკოლის პროფესორის ირინე ხერხეულიძის სამეცნიერო სტატია ჟურნალ “TalTech Journal of European Studies”-ში გამოქვეყნდა

ტალინის ტექნოლოგიური უნივერსიტეტის საერთაშორისო რეფერირებად იმპაქტფაქტორის მქონე სამეცნიერო ჟურნალში “TalTech Journal of European Studies” გამოქვეყნდა კავკასიის უნივერსიტეტის სამართლის სკოლის პროფესორის ირინე ხერხეულიძის სამეცნიერო სტატია: „Sexual Violence: Comparative Overview of German and Georgian Legal Perspectives “.

ივნ
სამართლის სკოლის სტუდენტური სამეცნიერო კონფერენცია

8 ივნისს, კავკასიის უნივერსიტეტში, გაიმართა სამართლის სკოლის რიგით XIX სტუდენტური სამეცნიერო კონფერენცია თემაზე - სამართლის გამოწვევები-21-ე საუკუნეში.

მაი
კავკასიის უნივერსიტეტის აფილირებული ასოცირებული პროფესორის გიგა აბუსერიძის ნაშრომი SPRINGER-ში გამოქვეყნდა

კავკასიის უნივერსიტეტის სამართლის სკოლის აფილირებული  ასოცირებული პროფესორის, გიგა აბუსერიძის სამეცნიერო ნაშრომი - ,,Correlation of Norms of International Law Within the Framework of the WTO Law:Conflicts Between Treaties’’ საერთაშორისო გამომცემლობა SPRINGER-ის სტატიათა კრებულში გამოქვეყნდა.

აპრ
ტრენინგები სამცხე-ჯავახეთის სახელმწიფო უნივერსიტეტში „ევროკავშირი და საქართველოს სამართლებრივი ევროპეიზაცია“

2024 წლის 22-24 აპრილს, სამცხე-ჯავახეთის სახელმწიფო უნივერსიტეტში ჩატარდა ტრენინგი „ევროკავშირი და საქართველოს სამართლებრივი ევროპეიზაცია“.

იმიტირებული პროცესი აბიტურიენტებისთვის

6 აპრილს, კავკასიის უნივერსიტეტის იმიტირებულ სასამართლო დარბაზში, აბიტურიენტებისთვის სისხლის სამართლის იმიტირებული პროცესი გაიმართა.