სიახლეები

ივნ
ახალგაზრდა ევროპელი ელჩების ვიზიტი სტუდენტებთან

ევროკავშირზე ცნობიერების ამაღლების მიზნით, კავკასიის უნივერსიტეტში ახალგაზრდა ევროპელმა ელჩებმა შეხვედრა ჩაატარეს.

,,სტუდფესტ 2024'' - დაჯილდოება

27 ივნისს, „სტუდფესტი 2024“-ის დაჯილდოების ცერემონია  გაიმართა, სადაც კავკასიის უნივერსიტეტის სტუდენტებს გადასცეს პრიზები.

ივნ
ფოლკლორული ანსამბლის სოლო კონცერტი წმ. სამების საკათედრო ტაძრის ახალგაზრდულ ცენტრში

წმ. სამების საკათედრო ტაძრის ახალგაზრდულ ცენტრში, კავკასიის უნივერსიტეტის ფოლკლორულმა ანსამბლმა, ხათუნა ყაზიშვილის ხელმძღვანელობით, სოლო კონცერტი გამართა. ანსამბლმა შეასრულა კლასიკური ნაწარმოებები, ხალხური და ქალაქური ჟანრის სიმღერები.

CU-ის საფეხბურთო გუნდი „სტუდფესტი 2024“- ის სტუდენტურ ფესტივალზე

კავკასიის უნივერსიტეტის საფეხბურთო გუნდმა „სტუდფესტი 2024“- ის ფარგლებში, გამართულ მინი ფეხბურთის ტურნირზე მიიღო მონაწილეობა, სადაც წარმატებით იასპარეზა და მესამე ადგილი დაიკავა.

Students Summer Festival

კავკასიის უნივერსიტეტის სამაგიდო თამაშების კლუბმა „Students Summer Festival”-ის კონკურსში მიიღო მონაწილეობა, სადაც პირველი საპრიზო ადგილი მოიპოვა.

კავკასიის უნივერსიტეტის საკალათბურთო გუნდი „სტუდფესტი 2024“- ის ჩემპიონატზე

კავკასიის უნივერსიტეტის საკალათბურთო გუნდმა „სტუდფესტი 2024“- ის ფარგლებში, გამართულ 3X3-ზე კალათბურთში მიიღო მონაწილეობა, სადაც წარმატებით იასპარეზა.

სტუდფესტი 2024 ინტერმედიის კონკურსი

კავკასიის უნივერსიტეტის თეატრმა „სტუდფესტი 2024“- ის ფარგლებში გამართულ ინტერმედიის კონკურსში მიიღო მონაწილეობა, სადაც ფინალურ ეტაპზე წარმატებით იასპარეზა.

მაი
კავკასიის უნივერსიტეტის ლათინო - ამერიკული ცეკვების კლუბი ,,სტუდფესტ 2024’’- ის ჩემპიონატზე

კავკასიის უნივერსიტეტის ლათინო-ამერიკული ცეკვების კლუბმა  „სტუდფესტი 2024“- ის ფარგლებში გამართულ თანამედროვე ცეკვების კონკურსში მიიღო მონაწილეობა, სადაც წარმატებით იასპარეზა და მესამე ადგილი დაიკვა.

მაი
რა? სად? როდის? ევროპის შესახებ

ევროპის დღის ფარგლებში,  გაიმართა ფინალური ტური სტუდენტებს შორის „რა? სად? როდის?  ევროპის შესახებ“ სადაც კავკასიის უნივერსიტეტის სტუდენტებმა მიიღეს მონაწილეობა.

აპრ
კავკასიის უნივერსიტეტის ქორეოგრაფიული ანსამბლი ,,სტუდფესტ 2024’’-ის ფესტივალზე

კავკასიის უნივერსიტეტის ქორეოგრაფიულმა ანსამბლმა „სტუდფესტი 2024“- ის ფარგლებში გამართულ ქართული ცეკვების კონკურსში მიიღო მონაწილეობა.