განათლების საერთაშორისო გამოფენა 2017

16-17 თებერვალს, საგამოფენო ცენტრში „ექსპო ჯორჯია", განათლების საერთაშორისო გამოფენა გაიმართა. გამოფენაში საქართველოს სხვადასხვა უმაღლეს სასწავლებლებთან ერთად კავკასიის უნივერსიტეტიც იღებდა მონაწილეობას.

თებ
CSB-ის და BDO-ს ერთობლივი სასერტიფიკატო კურსი

16 თებერვალს, CSB-ისა და BDO-ს ერთობლივი სასერტიფიკატო პროგრამის წარჩინებულ სტუდენტებს სერტიფიკატები გადაეცათ.

თებ
წიგნის საჯაროდ კითხვის მსოფლიო დღე

16 თებერვალს, წიგნის საჯაროდ კითხვის მსოფლიო დღესთან დაკავშირებით კავკასიის უნივერსიტეტს ეწვია თანამედროვე ავტორი ნინო თარხნიშვილი და წაიკითხა მინიატურები "ნინო's NOTES."

თებ
კავკასიის უნივერსიტეტის პრეზიდენტს საპატიო დოქტორის წოდება მიენიჭა

10 თებერვალს, კავკასიის უნივერსიტეტის პრეზიდენტს კახა შენგელიას უმაღლესი განათლების ინტერნაციონალიზაციის პროცესში შეტანილი წვლილისთვის,  Universidad Autónoma de Guadalajara-ს საპატიო დოქტორის წოდება მიენიჭა.

თებ
"უნივერსიტეტთა პრეზიდენტების საერთაშორისო ასოციაციის" (IAUP) კონფერენცია

2-4 თებერვალს, კავკასიის უნივერსიტეტის პრეზიდენტმა კახა შენგელიამ "უნივერსიტეტთა პრეზიდენტების საერთაშორისო ასოციაციის" არჩეული პრეზიდენტის რანგში მონაწილეობა მიიღო IAUP-ის ნახევარწლიურ კონფერენციაში, რომელსაც University of San DiegoSan Diego State UniversityCETYS Universidad უმასპინძლეს.

იან
Smart City - ვიცხოვროთ უკეთეს ქალაქში

28-29 იანვარს, საქართველოს ინოვაციების და ტექნოლოგიების სააგენტოს გრანტის ფარგლებში, კავკასიის უნივერსიტეტის სტარტაპ აქსელერატორ “C10”-ის ორგანიზებით გაიმართა ჰაკათონი სახელწოდებით “Smart City - ვიცხოვროთ უკეთეს ქალაქში”. ღონისძიების თანაორგანიზატორი იყო სტარტაპ აქსელერატორების მენეჯმენტ კომპანია “ბლენდერი”.

იან
კავკასიის ბიზნესის სკოლა საქართველოში საუკეთესოდ დასახელდა

პარიზში, ედუნივერსალის მეშვიდე მსოფლიო კონვენციაზე კავკასიის უნივერსიტეტის ბიზნესის სკოლა საქართველოში მოქმედ ბიზნეს სკოლებს შორის საუკეთესოდ დასახელდა. ეს ტიტული უკვე მეექვსედ კავკასიის ბიზნესის სკოლამ იმ გამოკითხვის შედეგებით მიიღო, რომლებშიც 154 ქვეყნის მენეჯმენტისა და ბიზნეს ადმინისტრირების 1000 სახელმწიფო თუ კერძო ბიზნესის სკოლა და უმაღლესი სასწავლებელი მონაწილეობდა.

JunkThon

24-25 დეკემბერს, კავკასიის უნივერსიტეტში, სტარტაპ აქსელერატორის C10-ის მიერ ორგანიზებული შეჯიბრი ჯანქთონი გაიმართა.

კონკურსანტებს დახვდათ მეორადი, გამოუსადეგარი და დაძველებული ელექტრო ტექნიკა, რომლისგანაც მათ 2 დღის განმავლობაში უნდა შეექმნათ რაიმე ახალი და საინტერესო.

JTI კონკურსის გამარჯვებულები

JTI (Japan Tobacco International) -იმ  კავკასიის უნივერსიტეტის, კავკასიის ბიზნესის  სკოლის  III და IV კურსის სტუდენტებისთვის ჩაატარა კონკურსი სემესტრული დაფინანსების  მოსაპოვებლად.

საკონფერენციო თემების კონკურსი
19 დეკემბერს, გავაზის საჯარო სკოლაში(ყვარელი, კახეთი) ჩატარდა საკონფერენციო თემების კონკურსი,​ რომელშიც კავკასიის უნივერსიტეტი თანასპონსორის სახით იყო ჩართული. საუკეთესო თემის ავტორ მოსწავლეებს კავკასიის უნივერსიტეტისგან გადაეცათ სამსახსოვრო პრიზები.

"ლურჯი ოკეანის" პრეზენტაცია

13 დეკემბერს, გამომცემლობა "პალიტრა L" -მა კავკასიის უნივერსიტეტის სტუდენტებისა და ლექტორებისთვის გამართა ბიზნეს ლიტერატურის ახალი სერიის "ლურჯი ოკეანის" პრეზენტაცია.

CSG - დოკუმენტური ფილმის ჩვენება

10 დეკემბერს კავკასიის უნივერსიტეტის მშვიდობის კვლევების ინსტიტუტში კავკასიის სახელმწიფო მართვის სკოლის (CSG)  კლასგარეშე საგანმანათლებლო აქტივობების ფარგლებში გაიმართა დოკუმენტური ფილმის -  წყალდიდობამდე (Before the Flood, 2016) ჩვენება.

ნოე
იაპონიის ტურისტული კომპანიის (JTB) წარმომადგენლობი სტუმრად ტურიზმის სკოლაში

30 ნოემბერს, კავკასიის უნივერსიტეტის ტურიზმის სკოლამ უმასპინძლა იაპონიის ტურისტული კომპანიის (JTB) წარმომადგენლობას, რომელიც იაპონიის საერთაშორისო თანამშრომლობის სააგენტოს, JICA-ს ტენდერში გამარჯვებული ტურისტული კომპანიაა. მისი მიზანია საქართველოსა და სამხრეთ კავკასიის სხვა ქვეყნების ტურიზმის განვითარების საკითხების შესწავლა.

ნოე
ურთიერთთანამშრომლობის მემორანდუმი ტელეკომპანია "იმედთან"

30 ნოემბერს, პროფესორ მზია მიქელაძის სახელობის საკონფერენციო დარბაზში კავკასიის მედიის სკოლასა და ტელეკომპანია "იმედს" შორის ხელი მოეწერა თანამშრომლობის მემორანდუმს, რომელიც ითვალისწინებს ტვ "იმედის" სტაჟირებისა და დასაქმების პროგრამებში მედიის სკოლის სტუდენტების მონაწილეობას.

ნოე
საქართველოს ახალგაზრდა იურისტთა ასოციაციის აჭარის თავჯდომარის ვიზიტი

29 ნოემბერს, კავკასიის უნივერსიტეტის ბათუმის ფილიალის სტუდენტებს საქართველოს ახალგაზრდა იურისტთა ასოციაციის აჭარის ფილიალის თავმჯდომარე, გიორგი ხიმშიაშვილი შეხვდა. შეხვედრის მიზანი იყო სტუდენტების ინფორმირება აღნიშნული ორგანიზაციისა და იმ პროექტების შესახებ, რომელში მონაწილეობის შესაძლებლობაც ეძლევათ სამართლის სკოლის სტუდენტებს.

ნოე
CU-ს სტუდენტური თვითმმართველობის ახალი გუნდი

18 ნოემბერს, ჩატარდა კავკასიის უნივერსიტეტის სტუდენტური თვითმმართველობის არჩევნები. CU-ს სტუდენტური თვითმმართველობის პრეზიდენტად არჩეულ იქნა ბიძინა ერაძე. ვიცე-პრეზიდენტის თანამდებობა დაიკავეს თორნიკე გელოვანმა და ილია ლაზიშვილი.

ნოე
სტუდენტური სამეცნიერო კონფერენცია - ’’საქართველოს ევროინტეგრაციის პერსპექტივები”

18 ნოემბერს სასტუმრო ’’ბომონდ გარდენში’’ კავკასიის უნივერსიტეტის, აღმოსავლეთ ევროპის უნივერსიტეტის, საზოგადოებრივ საქმეთა ინსტიტუტის ორგანიზებით, თბილისის ევროპული ახალგაზრდული ცენტრის თანამონაწილეობითა და ფრიდრიხ ებერტის ფონდის ხელშეწყობით სტუდენტური სამეცნიერო კონფერენცია ”საქართველოს ევროინტეგრაციის პერსპექტივები’’ გაიმართა.

თბილისის მერიის ახალი პროექტი

16 ნოემბერს პროფესორ მზია მიქელაძის სახელობის საკონფერენციო დარბაზში კავკასიის უნივერსიტეტის სტუდენტები ქალაქ თბილისის მერიის ეკონომიკური განვითარების დეპარტამენტის  საინვესტიციო სამსახურის უფროსს შეხვდნენ.

CSR დაჯილდოვება

15 ნოემბერს, „ალიანს ჯგუფი ჰოლდინგი“–ს გენერალურმა დირექტორმა, ბატონმა აიეტ კუკავამ „კავკასიის უნივერსიტეტის“ სტუდენტები დააჯილდოვა, რომლებმაც უმაღლესი შეფასება მოიპოვეს „ კორპორაციული სოციალური პასუხისმგებლობის“ საგანში.

ნოე
დელოიტის წარმომადგენელი სტუმრად კავკასიის უნივერსიტეტში

14 ნოემბერს, ურთიერთთანამშრომლობის ფარგლებში დელოიტის აუდიტის მენეჯერმა ილია ღუდუშაურმა, მოწვეული ლექტორის რანგში, წაიკითხა საჯარო ლექცია თემაზე: „საინვესტიციო პროექტების შეფასების მეთოდოლოგია / საინვესტიციო გადაწყვეტილებები".