სამხრეთ დანიის უნივერსიტეტის საზაფხულო კურსები

15 აპრილი 2022

გაცნობებთრომ სამხრეთ დანიის უნივერსიტეტი (University of Southern Denmark), გიწვევთ საზაფხულო კურსებზე მონაწილეობის მისაღებად.

კურსები გაიმართება 6-20 აგვისტოსსამხრეთ დანიის უნივერსიტეტის ქალაქ ოდენსეს კამპუსში.

დაინტერესებულ პირებსშესაძლებლობა აქვთ დაესწრონ შემდეგ კურსებს:

1. Decision, Persuasion, and Negotiation
  2. Introduction to R
  3. Global Challenges I: The SDGs Relevance to the Social Sciences
  4. Continuous Delivery and DevOps
  5. Deep Learning

კავკასიის უნივერსიტეტისროგორც პარტნიორი უნივერსიტეტის სტუდენტებიგათავისუფლებულნი არიან კურსების საფასურისგანმგზავრობისსაცხოვრებლისა და სხვა სახის ხარჯები თავად სტუდენტმა უნდა გაწიოს.

მონაწილეებს ასევე შეუძლიათ განაცხადი გააკეთონ საერთო საცხოვრებელში განთავსებაზედეტალებს შეგიძლიათ გაეცნოთ ბმულზე.

პროგრამაში მონაწილეობით დაინტერესებულმა კანდიდატებმაკავკასიის უნივერსიტეტის საერთაშორისო ურთიერთობებისა და პროექტების დეპარტამენტს უნდა წარმოუდგინონ შემდეგი დოკუმენტები:

1. ნიშნების ფურცელი (მინიმალური GPA 3.0);
  2. ინგლისური ენის ცოდნის დამდასტურებელი სერტიფიკატი (IELTS 6.5, TOEFL 88)

დოკუმენტები უნდა გამოაგზავნოთ შემდეგ მისამართზე: ir@cu.edu.ge

დოკუმენტების გამოგზავნის ბოლო ვადაა 2022 წლის 25 აპრილი.

კურსებთან დაკავშირებით დეტალური ინფორმაციის მისაღებად, შეგიძლიათ ეწვიოთ ბმულს, ან გაეცნოთ პროგრამის საინფორმაციო ბროშურას.

გისურვებთ წარმატებას!