ნოე
CSM ახალგაზრდების მედია წიგნიერებისთვის

კავკასიის მედიის სკოლა იწყებს მედია წიგნიერების 6-თვიან პროექტს.

სექ
შეხვედრა - აკადემიური წერის სილაბუსის განახლება და მუდლის და თარნითინის სისტემების დანერგვა

11 სექტემბერს, კავკასიის უნივერსიტეტში, ერაზმუს + ინსტიტუციური განვითარების პროექტ - „აკადემიური კეთილსინდისიერება ხარისხიანი სწავლისა და სწავლებისთვის ქართულ უმაღლეს საგანმანათლებლო დაწესებულებებში (INTEGRITY)" ფარგლებში, შეხვედრა გაიმართა.

ჰორიზონტ 2020-ის პროექტის შეხვედრა

18 სექტემბერს კავკასიის უნივერსიტეტმა უმასპინძლა ევროკავშირის კვლევისა და ინოვაციის  პროგრამა, ჰორიზონტ 2020-ის ფარგლებში დაფინანსებული პროექტს.

CSG Jeanne Monnet Summer School

On September 1, Summer School – The European Union – Current Issues and Politics – ended at Caucasus University.

თურქეთში მდებარე ისტორიული მხარეების - სპერის, ბაიბურთისა და ლაზეთის ქართული კულტურის ძეგლების ბეჭდური და ონლაინ კატალოგი (სპელაბა)

კავკასიის უნივერსიტეტის პროფესორმა, თემურ ხუციშვილმა, თავის გუნდთან ერთად დაფინანსება მოიპოვა.

ტრენინგი - აკადემიური წერა: სწავლება და თანამედროვე ტენდენციები

12-14 ივლისს, კავკასიის უნივერსიტეტში, ჩატარდა ტრენინგი „აკადემიური წერა.

აგვ
გამოყენებითი კვლევებისათვის სახელმწიფო სამეცნიერო გრანტების კონკურსი

გაცნობებთ, რომ შოთა რუსთაველის საქართველოს ეროვნული სამეცნიერო ფონდი აცხადებს გამოყენებითი კვლევებისათვის სახელმწიფო სამეცნიერო გრანტების 2018 წლის კონკურსს.

აგვ
უცხოეთში მოღვაწე თანამემამულეთა მონაწილეობით ერთობლივი კვლევებისათვის სამეცნიერო გრანტების კონკურსი

გაცნობებთ, რომ შოთა რუსთაველის საქართველოს ეროვნული სამეცნიერო ფონდი აცხადებს უცხოეთში მოღვაწე თანამემამულეთა მონაწილეობით ერთობლივი კვლევებისათვის სამეცნიერო გრანტების 2018 წლის კონკურსს.

სსიპ - შოთა რუსთაველის საქართველოს ეროვნული სამეცნიერო ფონდის ჯილდო 2018 წლის საუკეთესო ახალგაზრდა მეცნიერთა და მეცნიერთა ჯგუფებისათვის

გაცნობებთ, რომ გამოცხადდა კონკურსი შოთა რუსთაველის საქართველოს ეროვნული სამეცნიერო ფონდის ჯილდო 2018 წლის საუკეთესო ახალგაზრდა მეცნიერთა და მეცნიერთა ჯგუფებისათვის.

გლაზგოს კალედონიის წარმომადგენლის ვიზიტი

6 ივლისს, კავკასიის უნივერსიტეტმა გლაზგოს კალედონიის უნივერსიტეტის წარმომადგენელს, პაბლო ალონსოს უმასპინძლა.